БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Romanticar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:oeoeoe::oeoeoe:
ЕУФОРИЈА НИЗ СКОПЈЕ:vozbud:
ЗНАМИЊА,СВИРЕЖИ,НАВИВАЧКИ ПЕСНИ,ДЕЛИРИУММ!!!!!!!!!:oeoeoe:
ТОА Е МАКЕДОНИЈА!ТОА Е ПОБЕДНИКОТ!!!!!!!!:oeoeoe:

MY FRIENDS...I BELIEVE THE TIME HAS COME! THE TIME TO BECOME NUMBER 1 IN THE WORLD....AGAIN!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

п.с. извинете за англискиот, подобро ми звучеше:toe:

:oeoeoe: ТООООООООО МАКЕДОНИЈА МНОГУ МЕ ИЗРАДУВА.ЧЕСТИТО ПОБЕДААААААААААААААА И ВАКА ДА ПРОДОЛЖИМЕ :oeoeoe:

Очекував јас пеналот да го изведи на тој карактеристичниот начин, рулет... како во баражот за да ја запали скроз публиката, ама и ова меканото дојде ко кец на десетка. :back::back::back:

Ајмо сеа, да го примат вечер швабиве и само 2 бода да пренесат.
За така изведен пенал може да се добие и 2 минути... А може и престап да се направи. Кире е доволно паметен, па знае дека на вака битен натпревар не смее да се заебава :)

Уф колку добар натпревар. Така се бранат боите на Македонија, јуначки.
Инаку Македонија сите натпревари, со исклучок на првиот ги одиграа во шампионски стил. Судиите ни го ебаа мамето и овој натпревар, само што сега бевме супериорни, и не се примети.

Само не ми е јасно кој рече дека Русија е голема? Ги потопивме бре ејј!

Не бива за ракомет нек си ебе матер еј каква возбуда ми излезе срцево.

МНОГУ СМЕ ЈАКИ АЛЕ АЛЕ МНОГУ СМЕ ЈАКИ МНООГУУ СМЕ ЈАААКИИИИ АЛЕ АЛЕ МНОГУ СМЕ ЈАКИ!!!!:vozbud::vozbud::vozbud: :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:Русите на крајот незнаеja кај им е главата :)

За така изведен пенал може да се добие и 2 минути... А може и престап да се направи. Кире е доволно паметен, па знае дека на вака битен натпревар не смее да се заебава :)

Карабатич има направено слично на светско, па никој ништо не му досуди. Дури и голманот се чудеше каде е топката... исто ко овај русинов на Џиш шо личи, во прво полувреме кога се вртеше ко робот лево-десно а топката зад гол. :pos2::pos2::pos2:

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:Браво момци вие сте шампиони

thumbnail.ashx

thumbnail.ashx

thumbnail.ashx

Карабатич има направено слично на светско, па никој ништо не му досуди. Дури и голманот се чудеше каде е топката... исто ко овај русинов на Џиш шо личи, во прво полувреме кога се вртеше ко робот лево-десно а топката зад гол. :pos2::pos2::pos2:
Moже да се даде 2 минути кога ти кажувам. Ради непочитување на противникот. Имам добиено дур играв ракомет, а имам и дадено 2 минути дур судев :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom