БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

Статус
Затворена за нови мислења.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:oeoeoe::oeoeoe:
ЕУФОРИЈА НИЗ СКОПЈЕ:vozbud:
ЗНАМИЊА,СВИРЕЖИ,НАВИВАЧКИ ПЕСНИ,ДЕЛИРИУММ!!!!!!!!!:oeoeoe:
ТОА Е МАКЕДОНИЈА!ТОА Е ПОБЕДНИКОТ!!!!!!!!:oeoeoe:

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
MY FRIENDS...I BELIEVE THE TIME HAS COME! THE TIME TO BECOME NUMBER 1 IN THE WORLD....AGAIN!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

п.с. извинете за англискиот, подобро ми звучеше:toe:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
:oeoeoe: ТООООООООО МАКЕДОНИЈА МНОГУ МЕ ИЗРАДУВА.ЧЕСТИТО ПОБЕДААААААААААААААА И ВАКА ДА ПРОДОЛЖИМЕ :oeoeoe:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Очекував јас пеналот да го изведи на тој карактеристичниот начин, рулет... како во баражот за да ја запали скроз публиката, ама и ова меканото дојде ко кец на десетка. :back::back::back:

Ајмо сеа, да го примат вечер швабиве и само 2 бода да пренесат.
За така изведен пенал може да се добие и 2 минути... А може и престап да се направи. Кире е доволно паметен, па знае дека на вака битен натпревар не смее да се заебава :)

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Уф колку добар натпревар. Така се бранат боите на Македонија, јуначки.
Инаку Македонија сите натпревари, со исклучок на првиот ги одиграа во шампионски стил. Судиите ни го ебаа мамето и овој натпревар, само што сега бевме супериорни, и не се примети.

Само не ми е јасно кој рече дека Русија е голема? Ги потопивме бре ејј!

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Не бива за ракомет нек си ебе матер еј каква возбуда ми излезе срцево.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
МНОГУ СМЕ ЈАКИ АЛЕ АЛЕ МНОГУ СМЕ ЈАКИ МНООГУУ СМЕ ЈАААКИИИИ АЛЕ АЛЕ МНОГУ СМЕ ЈАКИ!!!!:vozbud::vozbud::vozbud: :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:Русите на крајот незнаеja кај им е главата :)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
За така изведен пенал може да се добие и 2 минути... А може и престап да се направи. Кире е доволно паметен, па знае дека на вака битен натпревар не смее да се заебава :)
Карабатич има направено слично на светско, па никој ништо не му досуди. Дури и голманот се чудеше каде е топката... исто ко овај русинов на Џиш шо личи, во прво полувреме кога се вртеше ко робот лево-десно а топката зад гол. :pos2::pos2::pos2:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.231
Поени од реакции
34.532
Карабатич има направено слично на светско, па никој ништо не му досуди. Дури и голманот се чудеше каде е топката... исто ко овај русинов на Џиш шо личи, во прво полувреме кога се вртеше ко робот лево-десно а топката зад гол. :pos2::pos2::pos2:
Moже да се даде 2 минути кога ти кажувам. Ради непочитување на противникот. Имам добиено дур играв ракомет, а имам и дадено 2 минути дур судев :)

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
нек се јавит зоте АЛООО ЗОТЕЕЕ
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom