БРАВО ЦАРЕВИ! Македонија ја победи Русија и оди понатаму! (36:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Romanticar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа бе мајстори, ми го продуживте животот!!! :vozbud::vozbud::vozbud:
Не ни можат и со судии, и пак заебаа, среќа што беше при крај али и така ги шинавме со 4 играчи!!:vozbud:
Кире мајсторот на крај леле немам зборови, дај слики ставајте ..!!!

И повторно молба!

Кој го има видеото од прославата на Лазаров по последниот гол, нека ми го прати :pos2:

ЅВЕРОВИ! СЕКОЈА ЧЕСТ! МАЈСТОРСКА УТАКМИЦА!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Одлично одиграно, идеме даљеееееее!!!!!! :drk:

Значи ПЛАЧАМ ОД СРЕЌА!ЗНАЧИ ОВА ОВА Е НЕШТО ПРЕКРАСНО! ЅВЕРОВИ, МАЖИШТА НАШИ! ЈУНАЦИ! ВЕ ОБОЖАВАМЕ!!!!

Само напред лавови наши, цела Македонија е со вас!

Последниот гол на Кире, у последните секунди уште повеќе го крена адреналинот!:vozbud::vozbud::vozbud:
И МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ НА ТРИБИНИТЕ УАУАУАУАУАУАУ! МАКЕДОНИЈА!:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Ете ги русите што се фалеа пред натпреварот 36-30 тоа се бараше од нашите цел натпревар бранеше ристовски и ја искористи таа шанса што му ја даде тренерот играч на натпреварот Наумче Мојсовски и секако честитки за победата и за нас секако:).

АААААААААЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

БИТНО ПРАШАЊЕ: Карти за следните натпревари од кај се земаат? Барав на сајтот и не можев да најдам!

Носиме :vozbud::oeoeoe:

Се кладам дека ЗОТЕ навивал за Русија вечерва :pusk::pos2:

Зоте може само да ги соблече шорцевите и да го наврти дупето сите по еднаш да му го свирнеме сега:)

Очекував јас пеналот да го изведи на тој карактеристичниот начин, рулет... како во баражот за да ја запали скроз публиката, ама и ова меканото дојде ко кец на десетка. :back::back::back:

Ајмо сеа, да го примат вечер швабиве и само 2 бода да пренесат.

а да прашам јас од кај е Зоте? извините вака оф топик

АААААААААЈДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

БИТНО ПРАШАЊЕ: Карти за следните натпревари од кај се земаат? Барав на сајтот и не можев да најдам!
И ако се знае, кога се следните натпревари? :)

Најаки смееее, Алеееееее, браво на сите,
Браво за Мојсовски, како стрела се протнуваше. И браво Кире, најдзверско беше тоа на крај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom