Бранко се збогува со Рада и со Бучко

• Креатор на темата Креатор на темата yin yang
  • Време на започнување Време на започнување
Неее. Само ќе не удават.

Абе немам МКД телевизија ... Ај хев а сателајт диш :pipi:... па ако може да ми кажите кога почнуваат вестите.. да ѕирнам на Зулу?

Абе немам МКД телевизија ... Ај хев а сателајт диш :pipi:... па ако може да ми кажите кога почнуваат вестите.. да ѕирнам на Зулу?

Ќе издадат ДВД од конгресот. Можеш да си го купиш ако сакаш.

18.00 Сител, 19.00 А1, 19.30 МТВ1, 19.30 Канал 5.... За другите немам појма

Од кога почнаа малолетници да бидат политички критичари.:nenene:

Што има врска тоа? Ако сум малолетник не значи дека сум глуп и не гледам и не разбирам која партија како работи и што прави за оваа држава. Во Македонија се расте со политика ако не си знаел, по цел ден само за политика се зборува по медиумите и по весниците така да нема тука ништо чудно.

Не мора кога остануваш без одговор да бидеш вулгарен

Ova vulgarno??? Sto zboris ti? Nasoci mi eden zbor vulgaren vo izjavata na realen, a jas vo isti moment ke ti pokazam sto e vulgarno ( od pripadnicite na prerodbata ) . Cudno ,ako nekoj ne ja bendisuva prerodbata toa stana vulgarno?? E ova e politikata na firerot Gvujo,nikoj mene ne smee ne samo da me kritikuva, tuku ne smee ni-da ne me saka :tapp:

The holly Pope has visited Ohrid

DDE43649282037418B7A7E0C6F3C3A8D.jpg

Види, факт е дека постои некој што му ја бацил раката...
Мене никој не ми ја бацува...

Iako sum clenka na SDSM mislam deka sefot zgresi so toa sto ja izbrka Rada od partijata sepak taa e odlicen intelektualec mislam deka zasluzuva da ostane vo SDSM

Интелектуалци..
категорија на суштества во постојано трчање по фрлени коски.
Ако едната е изглоѓана и слатко соџвакана ,се намирисува нова и свежа која може и в земји да се укопа.
Карактеристика за политикантите со интелектуални предиспозиции
јуриш по нова доколку се остане без претходната...
Во политиката го нарекле мигрирање
-од шупло во празно
За ден ил два
можеби три ..можеби сто,
незнам број..
Тркачите во нов строј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom