- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.107
- Поени од реакции
- 150
Па ти... бегај од кај телевизорот :baeh:Неее. Само ќе не удават.
Па ти... бегај од кај телевизорот :baeh:Неее. Само ќе не удават.
НЕ МОЖАМ, веднаш до компјутерот ми е :helou:Па ти... бегај од кај телевизорот :baeh:
Неее. Само ќе не удават.
Ќе издадат ДВД од конгресот. Можеш да си го купиш ако сакаш.Абе немам МКД телевизија ... Ај хев а сателајт диш... па ако може да ми кажите кога почнуваат вестите.. да ѕирнам на Зулу?
Ќе издадат ДВД од конгресот. Можеш да си го купиш ако сакаш.
18.00 Сител, 19.00 А1, 19.30 МТВ1, 19.30 Канал 5.... За другите немам појмаАбе немам МКД телевизија ... Ај хев а сателајт диш... па ако може да ми кажите кога почнуваат вестите.. да ѕирнам на Зулу?
Фала :smir:18.00 Сител, 19.00 А1, 19.30 МТВ1, 19.30 Канал 5.... За другите немам појма
Што има врска тоа? Ако сум малолетник не значи дека сум глуп и не гледам и не разбирам која партија како работи и што прави за оваа држава. Во Македонија се расте со политика ако не си знаел, по цел ден само за политика се зборува по медиумите и по весниците така да нема тука ништо чудно.Од кога почнаа малолетници да бидат политички критичари.:nenene:
Ova vulgarno??? Sto zboris ti? Nasoci mi eden zbor vulgaren vo izjavata na realen, a jas vo isti moment ke ti pokazam sto e vulgarno ( od pripadnicite na prerodbata ) . Cudno ,ako nekoj ne ja bendisuva prerodbata toa stana vulgarno?? E ova e politikata na firerot Gvujo,nikoj mene ne smee ne samo da me kritikuva, tuku ne smee ni-da ne me sakaНе мора кога остануваш без одговор да бидеш вулгарен
Koj bese praznikot za baci raka ?The holly Pope has visited Ohrid
![]()
Povod osloboduvanjeto od rezhimot na Pinoche.Koj bese praznikot za baci raka ?