Бранко Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав пред малку на канал 5. Да бидам искрена, Бранко е една фигура на нашата политичка сцена, која навистина може да се нарече политичар. Со одредена дистанца сега од емоционалните заддршки или изливи поради неговата морална доблесност, а кои ги имав до скоро, можам да кажам: ние сме немале подобар политичар од него, во поглед на ораторство и харизма.
Единствено жалам што не беше толку чесен колку што е паметен.

ја жалам што уште е жив,ја уништи Македонија :twisted:

Ви пожелувам среќна и бериќетна Нова 2009-та година и на вас...
БУГАРИШТА ! :wink:
(КУМ 2 за сељачишта како вас...колку за потсетување дека треба и мора да се постараете и набрегнете около ваш`те ниви !)

Апсолутно се согласувам. Груевски никоаш нема да го видиме како ноншалантно лепрша со политички опаски. Уше да беше чесен чоек Бране ќе беше арен. У капитал рекол дека он као државник мисли за МАкедонија до наредните 10 години, а Груевски до следната рејтинг анкета, ја би додал дека стварно Бране глеа 10 години унапред, па така ни ја заеба државава, уше пред 10 и појше години.

Да да, баш.
Бране мисли со ладна глава, без разлика што не мисли арно. Флертува, маневрира и поентира. Не е важно што можеби лаже- паметно лаже. Кога би бил чесен човек, тоа ќе беше добитна комбинација за Македонија.
Нешто што никогаш нема да го дочекаме од Никола.
Никола кога збори за Бране, од очи му сева омраза, неподнесување, иронија. Премногу е суетен за да биде добар политичар, али јебига на емоционална финта ( патриотска) не фати пред некоја година. Не треба никогаш повеќе тоа да си го дозволиме: емоциите никогаш не се добар алат за конструкција на нешто стабилно-на пример, држава:)

cisti demagogii na drzavnikot
ama koga ke vidis deka nema izbor sto da pravis
poarno demagog otkolku smrt

Го викаат ДРЖАВНИК затоа што не држи за ташаци веке 17 години а и кој знае кога ќе не пушти,се спрема држалникот за повторно освојување на власта па макар да има и револуција,Скопската комуна е на повидок...

Кад погледам и`за себе...
единствениот политичар у Македонија.

Ова другово се све...комедијанти.

Наравоучение.
Може да го сакаш или не...
ама мора да го поштуеш.

Се разреши митот за `работодавецот`..

Јас не знам дали може да се нарече политичар тој,исто и оној б`лгаринот Љубчо..
Народов меѓусебно очи си вадеше меѓусебно поради нив, додека тие ги броеа парите украдени од нив..Само Бране помахер излезе, рака на срце..Си се стави Претседник, и сега си ствара терен за неговиот нареден противник - Грујо -,а Љубчо `ужива` во бугарлакот и ги троши парите, додека овој Бране, многу лакомо човече..Малце му беа сега сака да се врати по она што останало...

ne e svesen covekot kolku smrdi.... ama stom ima podrzuvaci i kaj nas vo narodot... znaci i narodot smrdi....
grobar na drzavava

:tapp::drk:
хахахахаха Закон сте, абе што не издадовте книга??? а Трну у око, баш си тоа како никот што ти е у буквална смисла на збор.

Кој ли кретен, глупак или селјак го пишувал ова јас незнам, ама знам дека толку глуп човек, треба да биде дел од редакцијата на ФОКУС, која весникот во последниве 24 броја го посветува целосно на БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ, лицето кое сакале или нејќеле е ПРЕТСЕДАТЕЛ на сите нас.

Бранко Црвенковски бил виновен и уривањето на кулите близначки во Сад, пошо играл игра со авиони на својот компјутер точно у времето кога биле рушени кулите, ова ти е информација од прва рука!
za celata nesreca sto go snajde ovoj iznapaten makedonski narod e b- crvenkovski i negovite pajtashi od sdsm najgolemiot grabez od-93god do 1998-na ovie bi im pozavidel i alkapone .:tapp:

zograf напиша:
:tapp::drk:
za celata nesreca sto go snajde ovoj iznapaten makedonski narod e b- crvenkovski i negovite pajtashi od sdsm najgolemiot grabez od-93god do 1998-na ovie bi im pozavidel i alkapone .:tapp:

nema shto imash bogat recnik so takva retorika se sluza samo idioti od sdsm:pusk: ludje sto nemaa pocit sprema nikogo cak ni prema sopstvenata drzava.
srecna okolnost shto ve ima mnogu malku pushaci i marioneti na b.c:helou:

uh uh kakva grda faca

Закон човек нема збор!!!
немам што да зборувам др. на оваа тема!!!

Не вреди за овој тема да се отвара...

Нема што да се каже за човеков , освен ЛОПОВ..:uvo:

Back
На врв Bottom