Бранко Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
гледам не ти одговара таа тема за Љупчо...не се замарај ...пошто многу работа е,ке ти треба посебен форум за него ,не само една тема...

Брат татко ми е Љупчо и човекот е чесен и пречесен, а ако мислеше на Љубчо (тоа е оној благонадежнот б‘лгарин) и нему ќе му дојде крајот.Зошто да не нека му го отворат и нему торбичето со гревови па да му го .... и нему ......то. Само нека биде во исто време за да бидат цимери во Идризово. Зошто ако иде Љубчо прв треба да му пее на БЦ :чакам те да дојдеш, чакам те сас бујна страс.... а пак БЦ ако иде прв ќе му пее: дојдими, дојдими, диридири дојди ми/2

Vie do tolku li go potcenuvate Makedonskiot narod?Go pravite slep i neumen koga vo tolkav broj mu ja izglasa doverbata na Pretsedatelot.Faktot zboruva deka vo golem broj glasaci izlegle na glasanje i svojot glas go dale za Branko Crvenkovski.

Vie do tolku li go potcenuvate Makedonskiot narod?Go pravite slep i neumen koga vo tolkav broj mu ja izglasa doverbata na Pretsedatelot.Faktot zboruva deka vo golem broj glasaci izlegle na glasanje i svojot glas go dale za Branko Crvenkovski.

:) Значи истово важи за огромниот број кој гласаше сега за ВМРО?

Кој го потценува сега народот :)

Ај...ми се приспа, гуд најт тролевичи!

Искрено да ти кажам, по последните претседателски избори - да!

Parlamentarnite ne vazhat za tebe taka? Primer DPBNE go napravi od glup poglup Makedonskiot narod..im veti na narodot prerodba a dobivme podelba megju makedoncite i kloca vo gz.De Bugari,De Srbi i na kraj Hunzi i Pakistanci ne napravija.

Parlamentarnite ne vazhat za tebe taka? Primer DPBNE go napravi od glup poglup Makedonskiot narod..im veti na narodot prerodba a dobivme podelba megju makedoncite i kloca vo gz.De Bugari,De Srbi i na kraj Hunzi i Pakistanci ne napravija.

Ко прво не може Партијата да одрекува цела епоха на Македонската историја.
Ко второ, поделба нема како што гледаш, освен 10 експертутки , миленици на една партија , што фрлаат дрва и камења по луѓето што ја штитат Македонската историја.
А за Хунѕите, пробај порекни ги ДНК тестовите, или пак најди ги сламките со кои Словените го прегњуреа Дунав:baeh:

А за Хунѕите, пробај порекни ги ДНК тестовите, или пак најди ги сламките со кои Словените го прегњуреа Дунав:baeh:

Ti izglea ne si svesen deka cel balkan i EU se gazea od smeenje koga izleze tekstot "Hunzite i Makedoncite Brakja?!?!".

Ti izglea ne si svesen deka cel balkan i EU se gazea od smeenje koga izleze tekstot "Hunzite i Makedoncite Brakja?!?!".

Кој е тој текст богати? :)))))))

Баш кажи што е толку смешно, кога научно е докажано дека тие луѓе потекнуваат од Македонија, и имаат голем процент на ист генетски код како нас?
Ima covekot nesto vo sebe si koe pravi lugeto da mu veruvaat,da bideme iskreni.Nekogas koga nekogo tolku mnogu napagame,mu pravime pogolema usluga.
А не ти дојде на памет дека изборите беа договорени помеѓу НГ и БЦ? Местејќи го непознатиот Кедев, а притоа добивајќи ист број на гласови колку што Грујо доби на последните парламентарни избори...а каде најмногу? Во западна Македонија...

БЦ треба ама под итно да си оди од функцијата претседател затоа што не му стои ја нема способноста тој да биде претседател...

Sekoj sleden ke bide polos ako ne e po terk na VMRO DPMNE.

тоа не е само за претседател!? и за обичен работник во јавно претпријатие да бидеш ако не си истомисленик не те бива.ова не е комунизам, ова е бетер комунизам.

Back
На врв Bottom