Кажи и’ да се спреми во толку и толку часот, заѕвони на врата во тоа време, дотеран, подари и’ букет цвеќе, подај и’ ја раката и однеси ја на вечера.
... и ќе добиеш.
Добро се разбравме,и друг пат кога ќе ми се присака пак одиме на вечера и пак ќе добијам. Прашањето ми е зошто е таа одбивност кај неа,дали кај жените со годините спласнува потребата за секс,или има и други причинители:
(грижи,секирации,болести,заситеност) што ги води кон незаинтересираност за тоа.Јас како маж,еве кажувам дека ми се сака во секое време,е сега не ми е војничкиот се знае,ама не апстинирам по моја воља за тоа. Па и „постарци“ од мене,вртат поглед кон добра жена,мислам и троцивраши ќе кажат за таква -види каква риба.Мислите нема љубов во тие години или нема удварања на пример во пензионерскине домови,па најголемиот швалерај се прави навечер по лековитине бањи (се разбира кој е и способен за тоа) без разлика на години.
Во мојов случај е осеќам друг проблемот,се уште не се годините во прашање,се уште редовно и иде,но дали другите семејни проблеми и грижи делуваат до толку да не се мисли на ова задовилство и да се заборава.Уште поточно што правиме во овој случај или друг кога едниот сака другиот нејќе.Кај младите е полесно едната си ја чуваат за себе а ловат на други страни и тоа не е неверство туку негова способност да си ги задоволи сексуалните потреби,а што правиме со лицата во брак во вакви случаеви.
Е тогаш значи тоа одма станува неверство, НА ШТО на нешто што го немаш дома а сакаш да го добиеш.Јас тоа вака би го „растумачил“,би било неверство доколку дома е се ОК во нормала а и покрај тоа едниот шврља на страна.А може и дома пак да има незинтересираност од едната страна поради „судрување“ и задоволување на тие потреби надвор од брачниот кревет. Сега бар тоа многу не ме мачи,оди само 1 смена на работа и нема можности за тоа, но јас одам пак 2 и 3 смена.Но и тоа не е. А сама е.
Мое мислење е дека е само она „тргни се не ми е до ништо,мислите ми се на друго место“ - па и мојте мисли се таму па пак си сакам. ЧАААААААААААААААААРЕ.
----------------
Сакав и слика да ставам од креветот и перничето, да види лет ми сеа,дека нема ништо вештачко ама тој не може да сфати,млад е, си има резервна варијанта.
Бар да прочиташе дека темава не во како се вика она десџискау ли беше.