Брак без секс

• Креатор на темата Креатор на темата Cybersex
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 февруари 2014
Мислења
5
Поени од реакции
10
Во брак сум веќе 7 години и подолг врменски период немаме никаков физички контакт. Секогаш кога ќе иницирам, има оправдувања, дека е уморен, незрвозен.......некоку пати сум пробала и разговараме на таа тема, ама на крај илегува дека јас не го разбирам него , дека ма проблми итн....веќе и престанав. Се претворивме во странци.

Или станал педер или сака да те остави, трето нема.
coffee.gif

Педер не 100%, ама и не му се остава. Му реков да се разведеме, ама несака:tapp:

Ова е многу сериозен проблем...врска без секс не може да функционира,а не пак брак.........можно е да има некој проблем што му е срам да ти го признае,може не си му привлечна веќе или имаш нешто за кое не си свесна кое му ствара одбивност,а може и на страна да си ги задоволува потребите.......7 години у брак и да не се онадите тоа е стварно многу,па и педер да е тоа е човекова потреба која мора да ја здоволи..

некоку пати сум пробала и разговараме на таа тема, ама на крај илегува дека јас не го разбирам него , дека ма проблми итн....веќе и престанав.
Кога вика имал проблеми, мисли здравствени, или нешто на работа проблеми па не му било до секс? Ако е првото ондак можам да разберам, ако е второто ондак очигледно самиот нема интерес за врската...

Педер не 100%, ама и не му се остава. Му реков да се разведеме, ама несака:tapp:
Ај заебанцијата настрана, ама чим има вакви ставови тогаш најверојатно не го задоволуваш во сексот, или пак проблемите од приватниот животт влијаат на неговото сексуално расположение.

Не мора да сака. Поарно разведи се, попоштено е од тоа да се реметиш со друг додека си со него.

Инсистирај на разговор, ако не сака, предложи му да појдете некаде заедно кај психолог, социолог... ако и то не сака, законот ти дава право да се разведеш ради отсуство на интимни односи, има и член во закон кој така вели, ако подолго време нема секс меѓу сопружќниците - н атаа основа може да се разведете, па нек бира или нек те ебе ил не те разведе.

Или е хомосексуалец па не сака да те остави па да предизвика сомнеж или те вара. Трета варијанта е дека има некој проблем како еректилна дисфункција. Како и да е според мене, мора да добива секс од некаде, не ми е верно на тие години да седи ко билка.

Или е хомосексуалец па не сака да те остави па да предизвика сомнеж или те вара. Трета варијанта е дека има некој проблем како еректилна дисфункција. Како и да е според мене, мора да добива секс од некаде, не ми е верно на тие години да седи ко билка.
Или повеќе не му е убава (субјективно, разбира се).

Некако јузер нејмов твој иде у комплет со целава ситуација твоја
icon_mrgr.gif

Како и да е, нема машко на кое не му се ебе!!! Или ебе на страна или е фег!!!

Или повеќе не му е убава (субјективно, разбира се).
Може си во право ама пак е чудно, за период од 7 години правиме муабет, сексот е потреба како пиење вода, јадење, збориме за возрасни луѓе... Најдобро е да биде искрен и да каже што е проблемот, не знам што е толку страшно, мајка му и татко му да не го караат? :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom