Braincell Live @ 20.03.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
П

Паган-др

Гостин
Sun Production presents:

Braincell Live @ 20.03.2010

More info TBC.

Edit by Tonchie:
braincell.jpg

Без навреда, ама Ралф ми делува веќе излитен...може нешто различно, да се смени :wink: ни Б од брејнсел, расталиенс и слично...сега само на прогерица и sollar spectrum работи...како и да е, добар провод.
Еден совет, правете анкети (меѓу публиката, младите) какви и кои артисти сакаат да ги носите...:smir:
позз

Ај ај ај, ај кју предгрупа?

SUN PRODUCTION present:

Сабота, 20 Март 2010
Club HAVANA - Skopje

(дом на градежници наспроти гимназија Јосип Броз)

BRAINCELL Live - Glowing Flame Records / CH
www.myspace.com/braincellstudio

Домашна поддршка:

SUN PRODUCTION & Psychedelic Frequency

UV Deco - LUNATICA TRIBE

Предпродажба по промотивна цена од 300 денари во Југотон, Чув Де Чув и Кафе Пабло.

Повеќе инфо наскоро...

Па добро бе луѓе. Од толку места во Скопје кај што може да се прави Транс журка, вие го најдовте местото каде што секоја сабота има рок свирки? Местото со еден збор е УЖАС. Премало, никакво осветлување, никаков звук... Мизерии. Па дури и да биде пуштен вториот спрат, пак ќе биде тиња. В2 е далеку подобра опција. И плус, 300 денари за такво место? :tapp: Не за џабе е безпари влез со редовна програма. Не знам што повеќе да кажам... Braincell барем мене ми е солиден артист, и би одел на него иако датумов ми се погаѓа во колоквиумска недела, ама да беше на некое друго место. :toe:

Па добро бе луѓе. Од толку места во Скопје кај што може да се прави Транс журка, вие го најдовте местото каде што секоја сабота има рок свирки? Местото со еден збор е УЖАС. Премало, никакво осветлување, никаков звук... Мизерии. Па дури и да биде пуштен вториот спрат, пак ќе биде тиња. В2 е далеку подобра опција. И плус, 300 денари за такво место? :tapp: Не за џабе е безпари влез со редовна програма. Не знам што повеќе да кажам... Braincell барем мене ми е солиден артист, и би одел на него иако датумов ми се погаѓа во колоквиумска недела, ама да беше на некое друго место. :toe:

местото стварно е ужаш за ваква журка, осветлувањето на бината е добро али добро е за свирка, озвучењето исто така е добро.. али добро е за свирка , а тоа за влезот незнам зашто е беспари увек било гужва у хавана со пари или без..

И дааа.. за журка мислам дека нема да чини местото стварно

Се гледаме у Хавана :smir:

каква врска има тоа дека во сабота имало свирки во хавана. Местото си е изрентано од SUN PRODUCTION, ќе биде супер издекорирано, ув светло, ќе има добар звук.
Доволно е големо и ќе работат двата спрата. Хавана е еден од најурбаните клубови во градов и е супер за транс забава. првпат се прави транс журка таму и сите што ќе дојдат ќе имаат само позитивни импресии. Многу организации сакале да прават журки таму но не успеале. И ние уште од претходно на повеќе пати сме го побарале но не сме го добиле. Сега во моментов поради многуте успешни проекти позади нас, начинот на кој ги правиме забавите и публиката која доаѓа на истите успеавме да се договориме. Како простор најмногу одговара за ТРАНС сцената таква каква што е и толкава колкава што е.

Поздрав и повеќе позитивна енергија и вибрации и се ќе биде во ред :smir:

Како простор најмногу одговара за ТРАНС сцената таква каква што е и толкава колкава што е.
Не сум хетјер, и не сакам да ме сфатите како да идам контра, ама за ова и сами знаете дека не сте во право. Во последните 2 години транс сцената во Македонија стана mainstream и дури и кога има некои артисти што не ги знае поголемиот дел од луѓето - има голема заинтересираност (случајот со Етника, каде што Колосеум беше ПРЕполн). А тоа дека како простор најмногу одговара за транс сцената - ни на сон. Мало е местото, има лошо озвучување (освен вие ако не донесете озвучување ко за во В2 да речеме), вториот спрат се сепариња во главно, и најбитно од се - мислам дека ќе нема голема транс енергија ко што би имало во В2, МКЦ, Colloseum.

EDIT: потсетете се плус, на последната журка на Braincell на лизгалиште - колку луѓе имаше, и споредете како би било сите тие да сакаат да идат во хавана. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom