П
Паган-др
Гостин
Sun Production presents:
Braincell Live @ 20.03.2010
More info TBC.
Edit by Tonchie:
Braincell Live @ 20.03.2010
More info TBC.
Edit by Tonchie:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WTF??? :nesvest:More info:
Braincell Live - 20.3.2010 - Club Havana
Па добро бе луѓе. Од толку места во Скопје кај што може да се прави Транс журка, вие го најдовте местото каде што секоја сабота има рок свирки? Местото со еден збор е УЖАС. Премало, никакво осветлување, никаков звук... Мизерии. Па дури и да биде пуштен вториот спрат, пак ќе биде тиња. В2 е далеку подобра опција. И плус, 300 денари за такво место?Не за џабе е безпари влез со редовна програма. Не знам што повеќе да кажам... Braincell барем мене ми е солиден артист, и би одел на него иако датумов ми се погаѓа во колоквиумска недела, ама да беше на некое друго место.
![]()
Не сум хетјер, и не сакам да ме сфатите како да идам контра, ама за ова и сами знаете дека не сте во право. Во последните 2 години транс сцената во Македонија стана mainstream и дури и кога има некои артисти што не ги знае поголемиот дел од луѓето - има голема заинтересираност (случајот со Етника, каде што Колосеум беше ПРЕполн). А тоа дека како простор најмногу одговара за транс сцената - ни на сон. Мало е местото, има лошо озвучување (освен вие ако не донесете озвучување ко за во В2 да речеме), вториот спрат се сепариња во главно, и најбитно од се - мислам дека ќе нема голема транс енергија ко што би имало во В2, МКЦ, Colloseum.Како простор најмногу одговара за ТРАНС сцената таква каква што е и толкава колкава што е.
хахахаххааха боже убиј ме на лице место! каде со овој памет бе хахаххааххаАј ај ај, ај кју предгрупа?