Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има нешто што се практикува после јадење, доколку ти се замасти брадата. Одиш во тоалет и миеш лицеЈас овие со брада не ги разбирам, освен мода терање.
Ама човек, замисли имаш брадиште и бркој, сабајле шмркаш чорба, бркојте ти се воденат од то, ќе забришиш со раката, после поручек одиш хамбургер нешо, мајонез ќе ти се закачит, пак со раката ќе поминиш, вечерта ќе лапниш нешто мрсно, па торта нешто, и од едното и од другото ќе се залепит за брк, и пак со рака ќе поминиш.
Пред легвење како ви мирисат брадата бе, на мишка запотена ?![]()
Јас овие со брада не ги разбирам, освен мода терање.
Да, се то си е на место, ама ако си излезен цел ден не е многу практична, не секои седвичари имаат тоалети или место каде што можит да се замиеш.Има нешто што се практикува после јадење, доколку ти се замасти брадата. Одиш во тоалет и миеш лице![]()
Билдањето не ми смета во секојдневниот живот.Некој истото може да го каже и за билдањето. Тренд од кој и ти си дел.
ми треба мислење...Порано имав брада но некако престана одеднаш да расти... веќе 2 години не била како порано можи е некој недостаток на витамини ...Дали некој има ускуство со VitaBeard би сакал да го земам..
Билдањето не ми смета во секојдневниот живот.
Јас овие со брада не ги разбирам, освен мода терање.
Ама човек, замисли имаш брадиште и бркој, сабајле шмркаш чорба, бркојте ти се воденат од то, ќе забришиш со раката, после поручек одиш хамбургер нешо, мајонез ќе ти се закачит, пак со раката ќе поминиш, вечерта ќе лапниш нешто мрсно, па торта нешто, и од едното и од другото ќе се залепит за брк, и пак со рака ќе поминиш.
Пред легвење како ви мирисат брадата бе, на мишка запотена ?![]()
Зш бе ?[DOUBLEPOST=1457394711][/DOUBLEPOST]
Што си ти бе, Цацко Конопишки?