Брада!

• Креатор на темата Креатор на темата Ulica
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 февруари 2016
Мислења
4
Поени од реакции
0
ми треба мислење...Порано имав брада но некако престана одеднаш да расти... веќе 2 години не била како порано можи е некој недостаток на витамини ...Дали некој има ускуство со VitaBeard би сакал да го земам..

Јас овие со брада не ги разбирам, освен мода терање.

Ама човек, замисли имаш брадиште и бркој, сабајле шмркаш чорба, бркојте ти се воденат од то, ќе забришиш со раката, после поручек одиш хамбургер нешо, мајонез ќе ти се закачит, пак со раката ќе поминиш, вечерта ќе лапниш нешто мрсно, па торта нешто, и од едното и од другото ќе се залепит за брк, и пак со рака ќе поминиш.

Пред легвење како ви мирисат брадата бе, на мишка запотена ? :sick:

Како бе имаш 18 пред 2 години престанала да ти расте? o_O Иначе ништо не ти помага ако сама не ти тера, а и не ти треба брада, и јас немам и скроз не ми значи тоа што ја немам.

Ама човек, замисли имаш брадиште и бркој, сабајле шмркаш чорба, бркојте ти се воденат од то, ќе забришиш со раката, после поручек одиш хамбургер нешо, мајонез ќе ти се закачит, пак со раката ќе поминиш, вечерта ќе лапниш нешто мрсно, па торта нешто, и од едното и од другото ќе се залепит за брк, и пак со рака ќе поминиш.

Има нешто што се практикува после јадење, доколку ти се замасти брадата. Одиш во тоалет и миеш лице :)

Некој истото може да го каже и за билдањето. Тренд од кој и ти си дел.

Има нешто што се практикува после јадење, доколку ти се замасти брадата. Одиш во тоалет и миеш лице :)
Да, се то си е на место, ама ако си излезен цел ден не е многу практична, не секои седвичари имаат тоалети или место каде што можит да се замиеш.

Некој истото може да го каже и за билдањето. Тренд од кој и ти си дел.
Билдањето не ми смета во секојдневниот живот.

ми треба мислење...Порано имав брада но некако престана одеднаш да расти... веќе 2 години не била како порано можи е некој недостаток на витамини ...Дали некој има ускуство со VitaBeard би сакал да го земам..

Да си провериш тестостерон. Ако имаш прболем со неговото лачење џабе ти е VitaBeard.

Билдањето не ми смета во секојдневниот живот.

Тогаш не е проблем терањето трендови. Не верувам ни дека брадата им смета во секојдневниот живот на тие што ја носат.

Најголеми се шансите за 17 да има, во трета се оди на екскурзија низ европа.

Инаку, да, можно е да е проблем со тестостеронот, ама од друга страна во тие години си, не би требало. Оди на доктор ако мислиш дека има некој хормонски проблем, ама имај на ум дека не секој што сака може да расте брада и покрај годините. Пример види кај тебе во генерација со машките како е, колку реално имаат можност за фина брада. Спореди со четврта после, непишано правило е тогаш да има бум во брадите.

Еве јас не знам ама ми се чини дека ова е прв пат да читам некој да се жали оти немал брада... Општо познат факт е дека влакната (тие колку што ги имаш а тоа е најчесто ген во прашање) растат повеќе ако ги сечиш/бричиш. Е сега ти како така млад сигурно не си имал прилика да се бричиш од прво одделение. Еве да речеме си почнал на во средно а не си ни завршен сега значи теоријата за дебели влакненца на брада паѓа во вода. Почекај си со време ќе добиеш цврсти влакна а за густина тоа види машки во фамилија ако немаат нема да имаш ни ти...

Подобро и да ја немаш од колку да се бричиш како мене секој втор -трет ден .Плус ќе бидеш помладолик без брада.

Некој ќе помисли којзнае колку сте зафатени, па на 2-3 дена не можете да одвоите 10 минути за бричење. :D

[DOUBLEPOST=1457394711][/DOUBLEPOST]

Што си ти бе, Цацко Конопишки?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom