Брада како стил?

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMacedon
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би пуштале брада??

• Да

Гласови: 249 86,8%
  • Не

Гласови: 38 13,2%

• Вкупно гласачи
    287
Мажи со брада се ептен секси! :love:
САМО НЕ ВАКВИ::facepalm:
newgeorge.jpg

ТУКУ ВАКВИ на вакво мевце му се бацам у загрлјај одма :vozbud: :
3888_0803.jpg

Мажи со брада се ептен секси! :love:

ТУКУ ВАКВИ на вакво мевце му се бацам у загрлјај одма :vozbud: :
3888_0803.jpg
Ваков со долга коса бев али со малце повеќе брадица али пак средена до пред некое време сеа сум стрижен али само у коса брадица си ијам не ја тргам, така да да сум знаел немаше да се шишам и бричам туку ќе ти пратев слика и мој број:cool::icon_lol:

Ваков со долга коса бев али со малце повеќе брадица али пак средена до пред некое време сеа сум стрижен али само у коса брадица си ијам не ја тргам, така да да сум знаел немаше да се шишам и бричам туку ќе ти пратев слика и мој број:cool::icon_lol:

Јави ми се за 3-4 месеци :pos:

П.С Заборавив да гласам на анкетата: Не - не би пуштала брада :icon_lol:

Јави ми се за 3-4 месеци :pos:

П.С Заборавив да гласам на анкетата: Не - не би пуштала брада :icon_lol:
Хахах ништо јас само девојки со брада ги сакам ако некад решиш да пушташ ке ти јавам:vozbud:

А со каква поточно машинка ја одржаваш ? Пошто и јас носам по некогаш и тоа како на сликата кај девојкава али тешка ми е за оджување секогаш расте подолго од сликава ...
Најобична машинка друже, за шишање, само на тој вториот чешел, не знам колку ММ е, кај мене е втор, и баш ваква како на сликата изгледа брадата.

Најобична машинка друже, за шишање, само на тој вториот чешел, не знам колку ММ е, кај мене е втор, и баш ваква како на сликата изгледа брадата.
Баш ќе ја применам твојава тактика :))))))))
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 03:05 ---
chincurtain.gif

На оваа мислиш? Истата ја чувам и јас.:)
Оваа исто ја обожавам ама малце ми наликува на вахабистите па незгодна е за носење :D

Брада како брада ДА поштувам.Сум ја оставал по 2-3 недели до месец највеќе пошо немам машинка да ја суредам иначе би ја чувал подолго , а и пошо ме мрзи да се бричам искрено .
+ стилот и насмевката
- одржување

Обично на една недела се бричам или зависи али рекод сега еве две и пол недели скоро три не сум бричен и ич не го ебам уште две ќе терам иначе несакам да носам брада оти ме прави малце постар и онака изгледам постаро за годините што ги имам па уште со брада и ... како и да е постари женски се палат на брада помали не :D
--- надополнето: 27 јуни 2012 во 11:02 ---
Фризурата ми е баш вака ама брадата обратно тие делови кај брковите ги бричам другото оставам али на следно бричење ќе пробам обратно како на сликата :D
Marco-and-his-mushroom-cut.jpg

Поштуем брадичка <3

Маж со брада, само не ваков :D
brada1.jpeg

Густа вајтан веѓа и мустаќи, да се знае што е маж Брееееее

brada2.jpeg

Брада, ммммммммммммммм:love:

brada.jpg

Оваа исто ја обожавам ама малце ми наликува на вахабистите па незгодна е за носење :D

Е што незгодна? Обична брада ко брад. Плус не се бричиш многу освен брковите и образите и си фураш.

Носител на таква брада веќе 2 години.

И јас сум за брада да има еден убаво среден маж ,ама не долга да му штрчи ,онака да биде тазе израсната вака
slideshow-main-portrait-image_ds-photo_getty_article_181_19_117028377.jpg

Јас имам брада како на овој на сликава само помалце од ова , ме нервира да ми е голема многу, ја бричам ама од што ме мрзи некогаш и заборавам да ја избричам и станува неподнослива чеша некогаш а тоа е знак дека под итно мора да се избричам:D

обожавам да имам брада , често си менам стилови , али најчеста ми е goatee брадичка у различни стилови (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom