Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваков со долга коса бев али со малце повеќе брадица али пак средена до пред некое време сеа сум стрижен али само у коса брадица си ијам не ја тргам, така да да сум знаел немаше да се шишам и бричам туку ќе ти пратев слика и мој бројМажи со брада се ептен секси!
ТУКУ ВАКВИ на вакво мевце му се бацам у загрлјај одма:
![]()
Ваков со долга коса бев али со малце повеќе брадица али пак средена до пред некое време сеа сум стрижен али само у коса брадица си ијам не ја тргам, така да да сум знаел немаше да се шишам и бричам туку ќе ти пратев слика и мој број![]()
Хахах ништо јас само девојки со брада ги сакам ако некад решиш да пушташ ке ти јавамЈави ми се за 3-4 месеци
П.С Заборавив да гласам на анкетата: Не - не би пуштала брада![]()
Хахах ништо јас само девојки со брада ги сакам ако некад решиш да пушташ ке ти јавам![]()
Јебига фетишХЕСУС И МАРИЈА
![]()
![]()
Најобична машинка друже, за шишање, само на тој вториот чешел, не знам колку ММ е, кај мене е втор, и баш ваква како на сликата изгледа брадата.А со каква поточно машинка ја одржаваш ? Пошто и јас носам по некогаш и тоа како на сликата кај девојкава али тешка ми е за оджување секогаш расте подолго од сликава ...
Баш ќе ја применам твојава тактикаНајобична машинка друже, за шишање, само на тој вториот чешел, не знам колку ММ е, кај мене е втор, и баш ваква како на сликата изгледа брадата.
Оваа исто ја обожавам ама малце ми наликува на вахабистите па незгодна е за носење![]()
На оваа мислиш? Истата ја чувам и јас.![]()
Оваа исто ја обожавам ама малце ми наликува на вахабистите па незгодна е за носење![]()