Боза

• Креатор на темата Креатор на темата RaGeAnGeL
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не сум пробал до сега...
а и не верувам дека некогаш ќе пробам у овој живот...
Незнам зошто...
ама одвратно ми делува.

Никогаш не сум пробал до сега...
а и не верувам дека некогаш ќе пробам у овој живот...
Незнам зошто...
ама одвратно ми делува.
И мене.. незнам зошто, ама мислам дека нема да пробам.. бљак!

сум пиел ко мал и од тогаш неам пиено а и не верувам дека ке пробам бар у скоро време

Пак ќе прашам... Некој да не знае правилен и функционален рецепт за боза, со начин на приготовка и така натаму?

Пак ќе прашам... Некој да не знае правилен и функционален рецепт за боза, со начин на приготовка и така натаму?
Наровоучение, кога те интересира нешто на веќе зададена форумска тема, читај ги постовите од почеток... преку к*р веќе темите на кајгана да личат на IRC!

За инфо, погледни го мојот пост на темата, под број 32.

Наровоучение, кога те интересира нешто на веќе зададена форумска тема, читај ги постовите од почеток... преку к*р веќе темите на кајгана да личат на IRC!

чилл, има модератори на форумов кои се тука да опоменат и сменат нешто доколку треа, а во случајов не треба (од коа чекав да го кажам ова :pos: )
он топик-
Боза, Ммммммм со еклер или туљумба :vozbud: готоо, ќе праиме Кајгана Слаткарница собиранка, идеме на еклери и пуслици :pipi:

пијам само мешано со боровница,...чиста боза тапа ми е...

Наравоучение, не слушај постари.

Го пробав рецептот четири пати уште одамна, не испадна ама апсолутно ништо. Затоа побарав функционален рецепт, кој очигледно не го даде ти, па не туку се буни.

Кис. Пис. Лав. Хепинес. Дајте рецепт за бозаааа!

Абе што се мачиш со рецепти иди во слаткарница литро ипол 50 денари е сеа апче дали има кај вас немам појма ама ако има од таму да си зимате најубави се.

пијам ама не често зошти нема од кај да купам иначе од АПЧЕ е најубава и бозата и лимунадата и сите колачи мммммммм ми се пие сега боза

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom