BoomTV vs MaxTV

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Која опција е подобра и зошто?

• Вкупно гласачи
    291
Користам Boom TV но во последно време не сум задоволен и во Декември кога ми истекува договорот планирам да земам MaxTv па барам мислења, добро е и се друго.
Исто и јас,едвај чекам Зима да дојде да ми истече договорот со Бум и очи да не им видам веќе.
ццц КАТАСТРОФА ништо не нудат сликата сецка на секои 5 секунди !

Да прашам иначе,дали има некој што ги користи сите пакети,тоест ејџбио каналите,и спортскиве спорт клуб и арена и колку би му дошло сите да ги земеш ?

Ја прашав MaxTV на facebook, дали планираат да го додадат детскиот канал Kids Co кој беше синхронизиран на македонски јазик. Нивниот одговор беше дека тие го нуделе порано, но го замениле со друг детски канал: Nickelodeon кој исто така бил синхронизиран на македонски. Но мене нешто не ми е јасно, бидејќи досега не сум сретнал да е синхронизиран. Дали MaxTV ми даде неточен одговор, т.е. ме излажа ?
Nickelodeon нема никаква синхронизација нитит превод ,најверојатно мислеле за ОК Оrlando Kids каналот тој си има синхорнизација на Албански ,Српски и Македонски

Исто и јас,едвај чекам Зима да дојде да ми истече договорот со Бум и очи да не им видам веќе.
ццц КАТАСТРОФА ништо не нудат сликата сецка на секои 5 секунди !

Да прашам иначе,дали има некој што ги користи сите пакети,тоест ејџбио каналите,и спортскиве спорт клуб и арена и колку би му дошло сите да ги земеш ?
354 ден ХБО + 200 Спортските канали и секако зависи кој пакет си и таа претплата
http://www.maxtv.mk/mk/246/Paketi/Programski_paketi.html

Едно кратко прашање:
Знам дека со БумТв може да се пренесува рисиверот од едно до друго место и таму да се приклучи и да се гледа. Дали може истото и со МаксТв?

Едно кратко прашање:
Знам дека со БумТв може да се пренесува рисиверот од едно до друго место и таму да се приклучи и да се гледа. Дали може истото и со МаксТв?
Не може со Мах ТВ

Едно кратко прашање:
Не може затоа што мора да имаш и интернет и телефонска линија од Македонски Телеком ,aко ги немаш овие нема да може да гледаш Макс тв

но дали може да го приклучиш ресиверот кај некој што има само интернет и телефон од Македонски Телеком ? дали тоа некој го пробал воопшто ?:D

Не може затоа што мора да имаш и интернет и телефонска линија од Македонски Телеком ,aко ги немаш овие нема да може да гледаш Макс тв

но дали може да го приклучиш ресиверот кај некој што има само интернет и телефон од Македонски Телеком ? дали тоа некој го пробал воопшто ?:D
Не може ресиверот е врзан со телефонскиот број и со тој усер .

на BoomTV го пуштиле History Channel. Дали е со македонски превод?

на BoomTV го пуштиле History Channel. Дали е со македонски превод?
HISTORY
200px-History_Channel_logo_svg.png

или
VIASAT HISTORY
Viasat_history.png

овој Viasat History го има на Макс тв и ептен е добар ,даваат и историски филмови некогаш а нема превод на македонски само српски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom