ГЛУПОСТИ !!Не може веднаш кога УСБ-то ќе го приклучиш на компјутерот ќе ти побара формат а и обратно кога ќе го приклучиш УСБ-то во ресиверот ќе ти побара да го форматираш ова било поради заштита на авторски права

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ГЛУПОСТИ !!Не може веднаш кога УСБ-то ќе го приклучиш на компјутерот ќе ти побара формат а и обратно кога ќе го приклучиш УСБ-то во ресиверот ќе ти побара да го форматираш ова било поради заштита на авторски права
И јас бев корисник на БООМ ТВ а сега сум на Мах ТВ и сум презадоволен од Мах ТВ, поголем број на канали квалитетот на сликата е подобар не сецка не кочи сликата (сега незнам бидејки сум на Оптика па можеби поради тоа не сецка) е има една мана секогаш треба да одбереш превод што не е случај кај БООМ ТВ.Потоа имаш видеотека последните три дена од Македонските телевизии се снимени и бесплатно ги гледаш, исто можеш да снимаш повеке а не само 2 саати со 4 гига УСБ стикче додека снима можеш да смениш канал додека кај БООМ не е така само тој и никој друг каналКористам Boom TV но во последно време не сум задоволен и во Декември кога ми истекува договорот планирам да земам MaxTv па барам мислења, добро е и се друго.
уште да и текне на Макс тв да ги стави каналиве FOX (кој наскоро ќе го има во регионов ) , Al jazeera Balkan,, Klasik tv ,Travel channel , 24Kitchen,Comedy central , Fox movies.. и би било супер ,за фудбалов не сум некој љубител премногу на фудал, ама ако сакам да гледам тоа има и на интернет стримови може да се гледа не е проблемМах тв за бум е кока кола.
Епа сеа за кого какоуште да и текне на Макс тв да ги стави каналиве FOX (кој наскоро ќе го има во регионов ) , Al jazeera Balkan,, Klasik tv ,Travel channel , 24Kitchen,Comedy central , Fox movies.. и би било супер ,за фудбалов не сум некој љубител премногу на фудал, ама ако сакам да гледам тоа има и на интернет стримови може да се гледа не е проблем![]()
Имаш право ,ама бомба цените се ако вкупно собереш претплата за спортските каналиЕпа сеа за кого како,мене ми одговара, на нет и на тв са два различни поима.А плус тоа има подобра слика каде каде,можеш да сниамш повеќе време,така да, мене ми е екстра сеа за сеа.
Е тоа да такво време дојде плати па клатиИмаш право ,ама бомба цените се ако вкупно собереш претплата за спортските канали
Го имам Max Sport пакетот на MaxTV 99 денари што е (Спортклуб, ЕСПН).
Е сега ако го деактивирам овој, и да го активирам Max Sport + за 199 денари ќе ми испаднат сите 4 арена, спортклуб и еспн?
Не сфаќам сега друго, има пакет Max Football пишува 249 денари само со каналите на арена, без овие спортклуб/еспн а цената е поголема?