Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претплата посебна не се плаќа, али мораш да купиш дополнителен ресивер. Сега за сега можеш да имаш максимално два ресивера.
brzi a да не работиш ти у т-хоме, нешто чудно ова 1рв пост па опширееееееен бајаги. смешно е со вакви работи, + ај сега ќе чекаме нов зачленет корисник што работи во боом па и он опширно да прикаже што има кај нив. :pos2:
Како што ми објаснија мене - имаш 150 часа снимање... Индикатор ти е искористеното време за снимање ко што знам. И не се форматира хард-дискот, туку се бришат најстарите снимки. Нормално, ако ти избереш да се случува тоа. Инаку, не треба ништо да ти се избрише. Обратете се во инфо-центарот на Т, сигурно ќе ви објаснат подетално како функционираат работите...Друга маана, нешто што ја нервира сестра ми, е што нема индикатор колку ти е пополнет хард дискот. Ако се преполни дискот се форматира. Ама кога спомна татко ми префрлање на Бум, сестра ми дигна востание дома![]()
Цената е Ок 500денари у споредба со Махтв кој не нуди само ТВ него морас 2 или 3 пакета да земеш што цените им се огин..
Имаш можност мислам дека некаде е 1200 денари каде имаш претплата за фиксен телефон и кабловска во која претплата се вклучени и бесплатни минути разговор барем така ми кажаа во Т-хоме но треба само да си ги купиш ресиверите има и поволност што ги даваат на рати односно со самата сметка.
инаку гласам за боом тв едноставна причина го користам истиот и можноста за мобилност.
brzi a да не работиш ти у т-хоме, нешто чудно ова 1рв пост па опширееееееен бајаги. смешно е со вакви работи, + ај сега ќе чекаме нов зачленет корисник што работи во боом па и он опширно да прикаже што има кај нив. :pos2:
Еве втор корисник кој е сосема задоволен од она што го добива со Max TV.
Друга маана, нешто што ја нервира сестра ми, е што нема индикатор колку ти е пополнет хард дискот. Ако се преполни дискот се форматира.
Единствено и ексклузивно на MaxTV, од денеска ќе можете да ја следите програмата на Канал 5 во висока HD резолуција. Тоа значи дека сите фанови на Лигата на шампионите ќе можат да ја проследат завршницата на ова елитно натпреварување во висока резолуција со кристално јасна слика.
Канал 5 HD ќе биде достапен само за корисниците на 3Max Optic пакетите, кои овој канал ќе може да го најдат на каналот 700.