BoomTV vs MaxTV

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Која опција е подобра и зошто?

• Вкупно гласачи
    291
Ке бидат добри за 1-2 години и Макс ТВ и Бум ТВ + Тотал ТВ + CableTel Дигитална ТВ .Уште е слаба конкуренцијата.

сега на MaxTV во основниот пакет се и Explorer и History сега вртев каналите и ги видов отклучени

Дигиталните на телекабел се подобри и од двете... Show movies,Show movies Action, RTL Austria, RTL Croatia, HRT2, Pink Movies.... Имате и 4 канали за возрасни., Така да земете си ресивер за 2990 ден, нема да зажалите :smir:!

Кај BoomTV е добро тоа што ресиверот го носиш каде сакаш и секаде имаш 50-60 канали. Тоа им е голем плус.

Дигиталните на телекабел се подобри и од двете... Show movies,Show movies Action, RTL Austria, RTL Croatia, HRT2, Pink Movies.... Имате и 4 канали за возрасни., Така да земете си ресивер за 2990 ден, нема да зажалите :smir:!

Denes zemav resiver od telekabel za 2100.mi rekoa deka e se setirano samo da go uklucam kabelot.Ama na polno kanali nema nisto megu koj i Show movies,Show movies Action ?Da ne treba da gi baram povtorno so nekoe racno prebaruvanje.plus tuka negde na forumov procitav i deka ja ima i HBO ,ama ja nema i nejze.
Ako moze nekoj sto se razbira poise da mi kaze sto da praam ili toa e toa ???
Fala

Denes zemav resiver od telekabel za 2100.mi rekoa deka e se setirano samo da go uklucam kabelot.Ama na polno kanali nema nisto megu koj i Show movies,Show movies Action ?Da ne treba da gi baram povtorno so nekoe racno prebaruvanje.plus tuka negde na forumov procitav i deka ja ima i HBO ,ama ja nema i nejze.
Fala
нема ни да ги најдеш најверојатно , бидејки за ниту еден од наведените канали Телекабел нема платено авторски права :toe:

Fala
земи си БоомТВ или МаксТВ и ќе си немаш никакви проблеми:toe:

сега кога веќе почна HBO да се дава легално на макс и бумтв не верувам дека некој од кабелскиве телевизии ќе си дозволи да ја емитува на диво. барем не во Скопје.

почнаа на cable tel да ја даваат?

инаку стварно делува примамливо тоа со единствена (основна) претплата да гледаш премиум канали на диво ама прашање е до кога ќе биде тоа? кога тогаш ќе мора да се стави крај и на тоа. прашање на време е само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom