Боки 13-ка не е геј, уловен е со женска!

• Креатор на темата Креатор на темата FrAnKEnsTEiN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aјде уште неколку денови да се занимаваме со фактите како сексуалната определба на Бојан, локните на пољубената девојка, под кој агол го оттурнала со раката, кој од нив е по ќосав, дали ако легне врз неа ќе и излезат очите, дали прднал пред неа и така натака...

Супер занимација како алтернатива на досадната реалност, нели?
Затоа го сакате Боки. Зборам онака, длабоко во срце... Декларативно сите се џелатски настроени :)

ме интересира до каде би одел за да привлече внимание.Што да се прави очигледно татко му и мајка му не го сакале ко мал.
Мене лично типкава (Бокица) ми е одвратна, пример за тоа дека човековата забеганост нема граници. Нема ни М од машкост!

Бакнежот не изгледа баш страствен, нели? Мислам дека сепак е „платен маркетинг“ (типката едвај чека да заврши фотографот) :tv:

ИИИИИ Боки еј почна и женски да мува

ХаХа на ексклузив го даваа незнам во кој град во еден бар тој беше пеач и почнал таму да си го собува бојот права момичка беше:pos2:

Што се нема да напраи типов за внимание..го жалам!

Јас повеќе ја жалам типката.... :toe:

Хахахха, у право си..ама шо знаеш..може некоја паричка у џеб си стаила за улогава па и не и е така лошо:vozbud:

не вреди да се мава сеир на типов, не е интересно а и незнам до толку зошто се замараат:brrrrm:

15.jpg

Значи во свет излезе фотографијава како е фатен боки на дело!
Е сеа мене ми е прашањево дали мислите дека типов е нормален у приватен живот или па може ова го прави во соработка со свет(нели они му се спонзори во емисијата) за некои свои цели и интереси!?

Ja pre bi prasal dali tipkava na slikava e normalna u realen zivot...
PS. Malce off-topic. Daj be kazete kako da stavam poveke citati vo eden post, ne sum mn strucen na ova pole.

Темава ме потсеќа на онаа темата дека сестра и на Бритни била трудна: тотално е бескорисна и немам апсолутно никаква корист од тоа што ја отворив, а уште помалку од тоа што искуцав еден куп букви во врска со неа.

Боки има миљон другарки. Инаку на времето редовно се шеташе со уште 3 девојчици по скопските бутици и си се подновуваа со чантички, марами, кошулки, и слично.
Инаку за пари, има девојчици што се ебат со секакви мажи, па сеа на оваа гарант нема да и биде проблем да се бакне само со Боки.

hahahahahaha.......:pos2::pos2:

Баш се срцки.

Абе тој има женска, така излага во јавност да привлекува внимание..така беше и со бугарон Азис..мислам дека е педер тој сеа или така нешо..поентата ми е дека нема везе, не е педер, и ја го иам видено со женска у охрид, многу јака цура имаше, сеа дали за пари..ваљда:):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom