Боки 13-ка не е геј, уловен е со женска!

• Креатор на темата Креатор на темата FrAnKEnsTEiN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мојата политика е: Игнорирајте го, многу ќе го боли тоа.

Затоа, Кајгана нема потреба да му прави таква услуга за да му го зголемува публицитетот и да го држи во актуелност...Едноставно клуч и канта, или дилит.

Ignore, ignore, ignore.

Абе конечно сфативте нешто,ама по постовиве гледам во погрешна насока.
Само girlll прочитајте ја и ќе ви стане јасно дека он е попаметен од сите вас.
Сака да го мразите за публицитет,а вие сте толку наивни и паѓате во неговата игра.

Знам особа што го знае..
Гарантирано тоа педерското му е само маска.. Ми кажаа дека бил скроз на скроз нормален само таквото понашање му е за пред јавност.. Сепак тешко на цурава.. :D

Маска или не не е важно.Тој не остава добар впечаток според мене, а на моменти знае да биде скрос одкачен.А ова со сликата е само нешто плус за да биде поинтересен

Дечки, мајката на Боки работи со мојата мајка и таа самата потврдила дека Боки не се понаша така како што се понаша во јавноста. Затоа игноре и готово...

не го мразам, ама и не го сакам.а за тоа дека не е геј сум повеќе од 100% сигурна.само дечкото пронашол начин со кој би го првилекол вниманието на јавноста, што и му успева

не бил gay my ass! chubby weirdo...ко шо рече Акаша, уше една небитна инфрмација...

Не се појавува сликата, ама еве ја од друго место:
15tv1.jpg

Гарант и има платено за да се прошета со него во јавност и да се бакнат.
Сиромашката недај боже да имаат сексуален однос!
Кога ке ја налегне како ваљак да ја прегазил:pos2:

Abe na tolku pari kolku sto ima toj i ne e problem da si fatis zenska, i toa nekoja dobra(na sexy cura mislam). I plus toa po svetov ima sekakvi ludaci, pa pokraj ovie sto go mrazet i sto ne im e simpaticen imat i nekoj na koj im se svigat valda(bez razlika dali zaradi parite ili glupiranjeto).

Jas go gleam dek se glupirat i poso vo zivotov sum svatil deka na onoj koj se glupirat ako ednostavno ne ti sviga gluposta negova, pa ne primetuvaj ja be. A kako sto gledam ima dosta luge sto se palat i interesni im se glupostite na "cvezdava" pa pravoproporcionalno mu raste i popularnosta na coekot:toe:

Знам особа што го знае..
Гарантирано тоа педерското му е само маска.. Ми кажаа дека бил скроз на скроз нормален само таквото понашање му е за пред јавност.. Сепак тешко на цурава.. :D

сега Свет ке продадат мн броеви, а за тоа што викаш само маска, и јас мислам така, инаку ако не е интересен кој ке му ја гледа емисијата??поззз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom