ПрИтИ_гРл
Unforgivable ♥
Сиромашен гениј, каков таков важно гениј сум! Ретки се таквите луге восветот, а со тоа ке направам пари, а идиоти ги има на секој ќош!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PSYtisfaction напиша:Не ми се прајте светци сите.
Богат идиот би јас.
Vika koj? Koj go toa reche? Aj te molam nemoj od tie TI TEKNUE filozofii, poshto tapa ti e komentarov. Da ne nabrojuvam genii shto bile shto zhiveele vo BEDA, a radi niv sega postoi svetov kako shto go znaesh. Nemoj, te molam nemoj.|_EmKA_| напиша:Абе ако си гениј нема да бидеш сиромашен..ти текнуе?!
PHahahahaha!!!!!! Decko, ne.. Ne, decko, NE! Ako si karakter, kje gi odbiesh parite (ete primer so rusinot, 1 milion NE SE NI POJAVI dA GO ZEME, vo stilot "Ebete se, ne mi trebaat pari mene"). Tipot gi "pominal" parite, zavista, glupostite vo zhivotot.. i se posvetil na nauka. Toj e svetlosni godini pred mnogu lugje shto se gledaat u ogledalo i vikaat deka se intelegentni.. nema vrska, samo sakav da ti kazham deka ne si vo pravo. Barem ne potpolno.точкест напиша:Многу пари малку ум тоа е за богатиот идиот, а за сиромашниот гениј кој кога ќе го откријат дека е гениј ќе се збогати парите ќе му го поматат умот и ќе стане богата будала би се одличил за третото значи НИШТО. Гласав за сиромашен гениј ама погрешив али ај што е тоа е
Fantom_oh напиша:Ако сум гениј, нема да сум сиромашен, а ако сум глуп, нема да имам памет да ги задржам парите... глупа е темава вака...
Znaesh za tipot shto dokazha deka e=mc^2 e gola voda? ZHIVEE VO BEDA NIEDNA LAB NE GO PRIMI, NASA MU GI UKRADE DIZAJNITE, BEOGRAD GO ODBI, HOLANDIJA GO POEBA.. da ne redam.[MkD]Scout напиша:nekrofilija кажа.. може ли човекот да побара спонзорство?
На пример едно писмо да состави со барање за финансирање на некој проект и сигурен сум дека ако не веднаш тогаш нешто подоцна ке добие финансии..патем има доста лаборатории кои ке можат да му помогнат..На пример машинскиот факултет има една своја..
паа..тоа е тоа..снајди се па живеј..
Да се прајш светец е да речиш дека попрво би бил сиромашен отколку богат. А јас никогаш не би ја одбрала варијантата која содржи помалку мозок.PSYtisfaction напиша:Не ми се прајте светци сите.
Богат идиот би јас.