Богат идиот или сиромашен гениј?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување

Богат идиот или сиромашен гениј?

• Богат идиот

Гласови: 94 33,6%
  • Сиромашен гениј

Гласови: 186 66,4%

• Вкупно гласачи
    280
Сиромашен гениј, каков таков важно гениј сум! Ретки се таквите луге восветот, а со тоа ке направам пари, а идиоти ги има на секој ќош!

Ако сум гениј, нема да сум сиромашен, а ако сум глуп, нема да имам памет да ги задржам парите... глупа е темава вака...

Многу пари малку ум тоа е за богатиот идиот, а за сиромашниот гениј кој кога ќе го откријат дека е гениј ќе се збогати парите ќе му го поматат умот и ќе стане богата будала би се одличил за третото значи НИШТО. Гласав за сиромашен гениј ама погрешив али ај што е тоа е

PSYtisfaction напиша:
Не ми се прајте светци сите. :icon_lol:

Богат идиот би јас.

Ме 2 и јас повеке би сакал Богат Идиот:baeh::baeh:

Сиромашен Идиот!!!

|_EmKA_| напиша:
Абе ако си гениј нема да бидеш сиромашен..ти текнуе?!
Vika koj? Koj go toa reche? Aj te molam nemoj od tie TI TEKNUE filozofii, poshto tapa ti e komentarov. Da ne nabrojuvam genii shto bile shto zhiveele vo BEDA, a radi niv sega postoi svetov kako shto go znaesh. Nemoj, te molam nemoj.

Za temava, siromashen genij bezuslovno!

точкест напиша:
Многу пари малку ум тоа е за богатиот идиот, а за сиромашниот гениј кој кога ќе го откријат дека е гениј ќе се збогати парите ќе му го поматат умот и ќе стане богата будала би се одличил за третото значи НИШТО. Гласав за сиромашен гениј ама погрешив али ај што е тоа е
PHahahahaha!!!!!! Decko, ne.. Ne, decko, NE! Ako si karakter, kje gi odbiesh parite (ete primer so rusinot, 1 milion NE SE NI POJAVI dA GO ZEME, vo stilot "Ebete se, ne mi trebaat pari mene"). Tipot gi "pominal" parite, zavista, glupostite vo zhivotot.. i se posvetil na nauka. Toj e svetlosni godini pred mnogu lugje shto se gledaat u ogledalo i vikaat deka se intelegentni.. nema vrska, samo sakav da ti kazham deka ne si vo pravo. Barem ne potpolno.

поише сум за богат гениј но го нема како опција за гласање

Fantom_oh напиша:
Ако сум гениј, нема да сум сиромашен, а ако сум глуп, нема да имам памет да ги задржам парите... глупа е темава вака...

знам многу типци што според мене се генијални, имаат измислено многу работи што никола тесла би учел од нив.

Пример на татко ми еден пријател има измислено два магнети со одбивноста на своите спротивни пола се вртат во еден цилиндар цело време без да престанат. Авотматски ако сфатите со тоа може да се произведе струја - Перпетум Мобиле.
А типот нема пари инструмент за мерење струја да си купи.

nekrofilija кажа.. може ли човекот да побара спонзорство?
На пример едно писмо да состави со барање за финансирање на некој проект и сигурен сум дека ако не веднаш тогаш нешто подоцна ке добие финансии..патем има доста лаборатории кои ке можат да му помогнат..На пример машинскиот факултет има една своја..
паа..тоа е тоа..снајди се па живеј..

[MkD]Scout напиша:
nekrofilija кажа.. може ли човекот да побара спонзорство?
На пример едно писмо да состави со барање за финансирање на некој проект и сигурен сум дека ако не веднаш тогаш нешто подоцна ке добие финансии..патем има доста лаборатории кои ке можат да му помогнат..На пример машинскиот факултет има една своја..
паа..тоа е тоа..снајди се па живеј..
Znaesh za tipot shto dokazha deka e=mc^2 e gola voda? ZHIVEE VO BEDA NIEDNA LAB NE GO PRIMI, NASA MU GI UKRADE DIZAJNITE, BEOGRAD GO ODBI, HOLANDIJA GO POEBA.. da ne redam.

PSYtisfaction напиша:
Не ми се прајте светци сите. :icon_lol:

Богат идиот би јас.
Да се прајш светец е да речиш дека попрво би бил сиромашен отколку богат. А јас никогаш не би ја одбрала варијантата која содржи помалку мозок.

Ако си богат а глуп, многу лесно може да те измамат и да ти ги земат парите.
Ако си сиромашен a гениј ќе најдеш начин како да ги заработиш.
Мојот избор е сиромашен гениј во случајов. :wink:

Сиромашен гениј би јас. А оти? Оти ако сум гениј ќе си заработам и после ќе си бидам ко Псај само многу попаметен :icon_razz *kidding*

Сиромашен гениј ... Зошто?
Бидејки богатството не се мери со колку ти е длабок џебот, туку колку ти е длабок умот...

Abe vo denesnovo opstestvo glupite lugje se smetaat za pametni. Taka da bogat idiot idam ja (ako imas 10 pati poise od gejts, malo morgen ke uspees da gi potrosis parite :) ). Ako ne mi veruvate vidite na Bush kolku dobro mu ide !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom