debi7777
Girls in your city for night
OOO...prijatele... sepak branis nekoja religija? Ne ocekuvav... mislev si ateist?Aj objasni zosto pravoslavieto e izvorno?Кажи, а? ...хммм :raz:
... ти што би рекол? Кое е, според тебе, најблиску до изворното?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OOO...prijatele... sepak branis nekoja religija? Ne ocekuvav... mislev si ateist?Aj objasni zosto pravoslavieto e izvorno?Кажи, а? ...хммм :raz:
... ти што би рекол? Кое е, според тебе, најблиску до изворното?
А кој го создал Аллах?мора да се има креатор..
креатор на светот е Аллах.
:helou:
Добро: Кој го создал твојот 5-6000 години стар протестантски бог?
OK, без мајтап. Кој го создал библискиот бог, оној Вистинскиот?Ова не е правилно дефинирано прашање. Кога ќе го остаиш мајтапот настрана, тогаш ќе добиеш објаснување.
:kez:
Таков те љубам, убав тој на мајка (паметен на тато, разбира се)! Гледаш дека кога се сака, се се може?
И да одговорам на дотичното прашање: НИКОЈ. Постоел отсекогаш.

)... а неаме претстава што всушност се дешава надвор од тој организам... ние сме во тотална заблуда и илузија :wink:Кој го создал алах-не знам. Веројатно Мухамед.

Таков те љубам, убав тој на мајка (паметен на тато, разбира се)! Гледаш дека кога се сака, се се може?
И да одговорам на дотичното прашање: НИКОЈ. Постоел отсекогаш.

Зборам за исламскиот алах. Другиот за мене е Бог (со оглед на тоа дека не сум христијанин во арапски свет).:kez:

Ако беше Бог креатор на светот немаше да создаде христијани, муслимани, будисти, атеисти и зелка сарма.
Ќе се откриеше и сите тука ќе ја почитувавме неговата волја.