Модераторот ти избришал 2 мислења штета останатите нема да ја видат твојата параноја... Да не бидам вулгарен, и да опишам како изгледаат твоите постови кo да сум те прогонувал со Спитфаер низ твоите најлоши кошмари!
Шала на страна, за вечерва ќе ти одговорам неколку прашања, бидејќи немам многу време...
Ептен напиша:
1. Мало човече? Од кај знаеш? Не оставаш можност дека сум баш поголем од тебе, и во години, и во cm и во kg?
Судејќи по избувливоста со најобични лажги и тврдења од типот "Андроник не е во право, тој е глуп" - мало во душа човече.
Ептен напиша:
2. Работно време? Не си помислил дека може од дома низ VPN се врзувам на канцеларискиот рутер? Ти си ја видел 240 и мислиш све знаеш.
Меркјури беше последниот факт, те издаде начинот на пишување. Старите баграши не се забораваат, поготово не оние кои "тазе" го научија BBcode-от, а понекогаш го грешеа со еден друг. Ти текнува, нели? :helou:
3. Силни факти? Кај факти уште и силни? А340 полетувал подолго и помалку стрмно затоа што имал слаби мотори. И ова спаѓа во силните факти?
Она што го спомнав беше искуство од луѓе кои управувале со различни авиони, меѓукои и споменатиот. Таа дискусија како вчера се сеќавам дека ја прочитав на А.нет, само што сега скоро и невозможно е да се пронајде баш таа дискусија, каде не разговараа "дечиња", туку пилоти и луѓе кои секојдневно се бават со оваа тематика.
Ја уствари се заебав што уопште пишував, али си викам ај тука читаат многу луѓе па некој незнаејќи ќе помисли дека има везе ова Андроник што пишува за авиони.
Како мал леташе авиончиња од хартија или не?
Башка што си администратор и не ти личи да се расфрлаш со знаења кои ги немаш (како на пример за авијацијата). Ти треба баш авторитет да бидеш, да не отвораш уста за теми кои не ги познаваш темелно. А не вака да ти се смеат.
Повеќе мислам дека се исплашија од хистеријата твоја, против Андроник. Ме зачуди стварно, те мислев за стабилен?! А баш пред некое време те фалеф кај еден пилот, и баш буквално се подбиваа со еден друг ентузијаст... Изгледа имаа право.
Ај стварно чао, зашто го пишувам ова незнам пошто нема да го прочиташ сериозно anyway...
Сега јас како админстратор ќе ти доделам последна опомена пред исклучување доколку продолжиш да тропаш зелени и со прстот да мафташ како мало детенце. (А имаш мало детенце, тоа треба така да мафта).
Ако сакаш да дискутираш за одредени работи околу авијацијата, бујрум. Ако сакаш да се пожалиш кај останатите одговорни од форумот, и тоа ти е дозволено. Ако сакаш да кукаш ради некого, и тоа не ти го забрануваме. Ама да ги малтретираш останатите членови со твоите испади нема да дозволам.
И за на крај, драга кајганеријо, поранешни администратори (и газди) на "вечната" багра.нет.мк, од денес знаеме дека долг период не читаат и се активни во новото руво! Значи, што ти е револуција. Слободниот софтвер и дрогата ги уништи. Баш ми е жал. Пусти Трендо, им го чукна последниот клинец, од денес, јас како последен коментатор од багра, ја прогласувам за мртва, штом "кремот" се најде меѓу нашите жолти редови.