Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Вториот и го земав,како го пиеше иначе ? јас планирам по 5 грама пред тренинг а во деновите кога нема да вежбам нема да пијам
Ништо не правиш така.Јас пиев по 5 грама одма после кревет,и 5 грама одма после тренинг.Тогаш на телото му е најпотребна храна,и тогаш обично пиев и протеин,и по 1 банана.

Ништо не правиш така.Јас пиев по 5 грама одма после кревет,и 5 грама одма после тренинг.Тогаш на телото му е најпотребна храна,и тогаш обично пиев и протеин,и по 1 банана.
Нема врска креатинот кога го пиеш само пожелно е во исто време, зашо вакви дезинформации ширите.
Само нека е одделен од кофеинот (прво креатин, после некое време кофеин)

Вториот и го земав,како го пиеше иначе ? јас планирам по 5 грама пред тренинг а во деновите кога нема да вежбам нема да пијам
3-5 грама пред тренинг (или насабајле) и обавезно 3-5 грама после тренинг. Во денови кога не вежбаш 3-5 грама насабајле.

Ја би те препорачал пред и после само по 5г, денови кога не вежбаш сабајле.... И да ако си во можност конзумирај го со со од грозје/суво грозје/декстроза.

Пред тренинг, по тренинг, вака онака...
Зборите за креатин ко да е стимулант шо е тотално неточно.
Кај е сеа модераторот да фршти казнени поени - ова да го пишеше Стеф нубон одма ќе јадеше бан.

Пред тренинг, по тренинг, вака онака...
Зборите за креатин ко да е стимулант шо е тотално неточно.
Кај е сеа модераторот да фршти казнени поени - ова да го пишеше Стеф нубон одма ќе јадеше бан.
далеку од стимулант, битно е на крајот од денот да ја има потребната количина на креатин ама кога веке прашува кога што како...

Дечки купил некој глукозамин у скоро време? колку пари е отприлика во аптека?

по 5г на ден доста ти е, кога вежбаш после тренинг кога не од сабајле и тоа е тоа не се замарај за друго
Ако сакате да го искористите максимумот комбинирајте го со сода бикарбона.
Повеќе
http://suppversity.blogspot.com/2012/04/supercharging-creatine-with-baking-soda.html
што е со ова ?

Па гледаш по графите дека неговата апсорбливост се зголемува со сода бикарбона.

Ова го има прочитано некаде порано ама не ми беше за верување .... го имаш тестирано ?
имаше статии за испитувања со разни препарати па и со бикарбонатот. Ако нешто ти помогне, ова го прашав во 2010, преземено од некое ББ списание
и одговорот од Ѓороски.

Нема врска креатинот кога го пиеш само пожелно е во исто време, зашо вакви дезинформации ширите.
Само нека е одделен од кофеинот (прво креатин, после некое време кофеин)

По што прв пат зимам креатин почнав по 5 грама пред тренинг и ништо повеќе па после ќе видиме,не би сакал премногу да зимам од еднаш иако многу луѓе велат по 20 грама во првата недела

2010...порано пишував многу повеќе. Сега човек неможе на ред да дојде од сите овие стручњаци кои изникнаа со дождовиве... Кога читам што се ве мачи и какви се одговори добивате, добивам впечаток како да сум на некој светски конгрес, опкружен со највисоката елита на светски стручњаци и најголемите светски бодибилдинг Шампиони...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom