Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам само, иам креатин dymatize на кој што не пишува рок на траење, а мене ми е стар околу година дена може и малце повише. Чуван е на собна температура добро затворен, е сеа коа го отворив имаше ко грутки така неколку топчиња згрутчени па го растресов малце и си се врати у нормала(не се разбирам многу и не знам стварно дали има ова некаква веза). Може да се пие или да се фрли ?

Да прашам само, иам креатин dymatize на кој што не пишува рок на траење, а мене ми е стар околу година дена може и малце повише. Чуван е на собна температура добро затворен, е сеа коа го отворив имаше ко грутки така неколку топчиња згрутчени па го растресов малце и си се врати у нормала(не се разбирам многу и не знам стварно дали има ова некаква веза). Може да се пие или да се фрли ?

Мора да пишува рок на траење. Провери уште еднаш на капакот, или под опаковката.

Разгледај или под опаковката,или од страна на кутијата со плави букви им пишува на нив,загледај убаво :)

од долна страна по работ на заоблениот дел, ѕирни најчесто е таму на овај од дајматајз, може да е или со сини бројки или пак да е врежан со црни на паковањето;)

;) Може и да не пишува.

Според легислативата на Агенцијата за храна и ветеринарство, доколку на производот односно додатокот во исхрана не е впишан рокот на траење производот нема да биде одобрен, односно нема да биде дозволен негов внес во границите на Р.М.

Е сеа, ако некој увозник прошверцал (мада не верувам дека е возможно) таков производ, истиот може веднаш да биде пријавен од страна на купувачот во Агенцијата, а увозникот односно местото од каде што е купен производот соодветно да биде казнет.

Според легислативата на Агенцијата за храна и ветеринарство, доколку на производот односно додатокот во исхрана не е впишан рокот на траење производот нема да биде одобрен, односно нема да биде дозволен негов внес во границите на Р.М.

Е сеа, ако некој увозник прошверцал (мада не верувам дека е возможно) таков производ, истиот може веднаш да биде пријавен од страна на купувачот во Агенцијата, а увозникот односно местото од каде што е купен производот соодветно да биде казнет.

Не се проблем евидентираните оператори со храна и додатоци, увозниците. Проблем се не евидентираните, како и on line порачки од фирми и компании надвор од МК, за производи кои без преглед и дозвола за влез и како такви не смеат да се најдат во земјава.

Трибулус искуство има некој? Без совети од интернет молам, лично искуство.

Трибулус искуство има некој? Без совети од интернет молам, лично искуство.
Врати се на страна 140 имам таму пишувано, има и уште членови кои имаат пишувано на истата страна.

некој го има користено гејнерот mega искуства дали е добар и колку може да се накачи од една канта од 2.9 кг ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom