Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Јас го пијам на 2пати во денот по 3 грама констатно (имам такво дозерче од 3грама) 1 дозерка наутро во раствор од 2лажици мед со вода или пак во некој домашен сок, и после тренинг исто со сок некој или пак со вода). Не ти треба пред тренинг бидејќи не е преворкаут па да го пиеш тогаш, во овие 2 периоди што ти ги пишав најдобро се апсорбира (наутро нагладно пиј го пола саат до саат пред било каков оброк).[DOUBLEPOST=1393799191][/DOUBLEPOST]
Не е нешто сјајно го пие моментално другар мој и не е воодушевен за парите, го зеде 3200денари мислам али незнам од каде.
Провери во продавницата од ултимејт што е пред после ујп кон собрание кога одиш од десна страна има, види таму, но многу скапо држат на цени и најдобро ти е или од бугарија од сила бг или од друго место да си бараш за поефтина варијанта или некој друг пумпач кога си решил да фрлаш пари за него.
Од мене добра и ефтина комбинација за сам дома да ја направиш за преворкаут таурин 1 таблета + (лажица нескафе и малку пепси сок).
Скапо го платил мене ми го донесоа ми се фати 2200, само не знам колку е добар некако стариот подобар на состав и беше само што имаше убедливо најлош вкус

Ефтин пијалок за пред вежбање.
Сода бикарбона,кафе,бета аланин+креатин монохидрат.
Имам 100 дозерки вака.
Како се прави,колку сода бикарбона,кафе,бета аланин и креатин?

Сода бикарбона 0.3 грама на секој кг но подели го на повеќе дози,бета аланин 3 грама и креатин 3-5 грама.

Sent from my ME173X using Tapatalk

Од мене добра и ефтина комбинација за сам дома да ја направиш за преворкаут таурин 1 таблета + (лажица нескафе и малку пепси сок).
Може да пообјасниш за тауринот пред вежбање, каков ефект дава?

Кај има низ ск продавнициве multy phase whey na big man ?

Другарче продава протеин за 3300ден, купен 3900ден од Ultimate со вкус на јагода. Воопшто не е отвотен. Кој е заинтересиран ПП.
ze9udyhe.jpg
e5y3yjug.jpg
ju4eru2e.jpg

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Што би била подобра солуција дали трибулус + монохидрат + протеин или пак NO Xplode + монохидрат + протеин?

Што би била подобра солуција дали трибулус + монохидрат + протеин или пак NO Xplode + монохидрат + протеин?
годинки ? немаш корист од трибулус ако си 20 год :)[DOUBLEPOST=1394021817][/DOUBLEPOST]иначе има попуст моментално во калифорниа на акција се елите фјужн и гурметот ( малите се по 1000-1200 големо пакување 2500)

Не знам по што ја мерите “посноста“ на некоја храна?
Ако тоа е вегетаријанска опција млечен протеин,од јајце и соја се добар избор.
Ако е веганска опција сојата,оризот и грашокот се исто така добар избор.[DOUBLEPOST=1394022563][/DOUBLEPOST]
Креатин и добра храна зависи до целта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom