S
Stef Bachatero
Гостин
Cisti proteini,kako da ima prljavi proteini 

Cisti proteini,kako da ima prljavi proteini![]()
http://pbc.mk/proizvodi/cisti-proteini/100-whey-protein-detail
Мора да пишува рок на траење. Провери уште еднаш на капакот, или под опаковката.Да прашам само, иам креатин dymatize на кој што не пишува рок на траење, а мене ми е стар околу година дена може и малце повише. Чуван е на собна температура добро затворен, е сеа коа го отворив имаше ко грутки така неколку топчиња згрутчени па го растресов малце и си се врати у нормала(не се разбирам многу и не знам стварно дали има ова некаква веза). Може да се пие или да се фрли ?
Разгледај или под опаковката,или од страна на кутијата со плави букви им пишува на нив,загледај убавоДа прашам само, иам креатин dymatize на кој што не пишува рок на траење, а мене ми е стар околу година дена може и малце повише. Чуван е на собна температура добро затворен, е сеа коа го отворив имаше ко грутки така неколку топчиња згрутчени па го растресов малце и си се врати у нормала(не се разбирам многу и не знам стварно дали има ова некаква веза). Може да се пие или да се фрли ?
Мора да пишува рок на траење. Провери уште еднаш на капакот, или под опаковката.
од долна страна по работ на заоблениот дел, ѕирни најчесто е таму на овај од дајматајз, може да е или со сини бројки или пак да е врежан со црни на паковањетоДа прашам само, иам креатин dymatize на кој што не пишува рок на траење, а мене ми е стар околу година дена може и малце повише. Чуван е на собна температура добро затворен, е сеа коа го отворив имаше ко грутки така неколку топчиња згрутчени па го растресов малце и си се врати у нормала(не се разбирам многу и не знам стварно дали има ова некаква веза). Може да се пие или да се фрли ?
Според легислативата на Агенцијата за храна и ветеринарство, доколку на производот односно додатокот во исхрана не е впишан рокот на траење производот нема да биде одобрен, односно нема да биде дозволен негов внес во границите на Р.М.Може и да не пишува.
Не се проблем евидентираните оператори со храна и додатоци, увозниците. Проблем се не евидентираните, како и on line порачки од фирми и компании надвор од МК, за производи кои без преглед и дозвола за влез и како такви не смеат да се најдат во земјава.Според легислативата на Агенцијата за храна и ветеринарство, доколку на производот односно додатокот во исхрана не е впишан рокот на траење производот нема да биде одобрен, односно нема да биде дозволен негов внес во границите на Р.М.
Е сеа, ако некој увозник прошверцал (мада не верувам дека е возможно) таков производ, истиот може веднаш да биде пријавен од страна на купувачот во Агенцијата, а увозникот односно местото од каде што е купен производот соодветно да биде казнет.
Околу 1,5-2кг.некој го има користено гејнерот mega искуства дали е добар и колку може да се накачи од една канта од 2.9 кг ?