Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj mala pomosh vo izborot na kreatin! Da zemam od biotechusa ili od dymatize 1 kg se i isti pari.
Кој носи 1 кг креатин ?!
А што се однесува до проверениот квалитете, панирам на Stef Bachatero да му дадам некои производи да ги анализира, како би бил сигурен во тоа што го продавам во продавница.
Немам време да читам многу гледам еден другар се запнал пиe Спирулина, вика 60 % протеин незнам што друго....дали некој користите и кои се бенефитите од неа?
П.С гледам некои попусти на магнезиум во зегин уште да видам како се цинкот и б витаминот да склопиме зма за летово, има некој попуст на ca, mg, zn заедно во еден продукт али не ми треба калциумот од таму така да ќе видиме друга варијанта
![]()
Kалциумот ја блокира апсорбцијата на цинк не треба да се земаат заедно, а спирулината што ако има 60% прoтеин ако тој внесува 5гр дневно, од тоа 60% протеин значи 3гр ќе внесе. Апсурдно е, освен ако не зема по 50гр спирулина дневно што се сомневам дека прави.
Немам време да читам многу гледам еден другар се запнал пиe Спирулина, вика 60 % протеин незнам што друго....дали некој користите и кои се бенефитите од неа?
П.С гледам некои попусти на магнезиум во зегин уште да видам како се цинкот и б витаминот да склопиме зма за летово, има некој попуст на ca, mg, zn заедно во еден продукт али не ми треба калциумот од таму така да ќе видиме друга варијанта
![]()
Dymatize,квалитет што е проверен и не треба повеќе да се дискутира![]()
За мене креатин моно хидрат и да пишува crea pure и HPCL ми е доволно за проверка.
негде прочитав дека цинкот помага за одстранување и затегање на вишокот на кожа.Ако да - на кој начин треба да се пие и по колку и препорака од кај да се купи...
Токму на Дајматајз не пишува никаде creapure. Освен ако не смениле опаковка и го додале тоа или па постои мала веројатност да не сум го видел иако пред година ипол кога го пиев креатинот од Дајматајз барав и не успеав да најдам creapure напишано на него.
Секако, спремен сум да признаам дека грешам ако покажеш слика или сл.