Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не следиш што јадеш било што да земеш нема да ти користи.
Среди ја исхраната,почекај ако нема резултати и тогаш купи.
Како можеш без средена исхрана да купуваш суплементи...

Другар не џаболебарам ко тебе и цел ден не дремам по форуми да давам совети за во теретана,а згора на тоа на ФБ јадеш ненормален ремет на сликите што ги поставуваш.Немам толку слободно време за да внимавам што јадам и како јадам,не ми го дозволува тоа и работата.
Пред месец и нешто земав креатин и одлично делуваше,иако имав несредена исхрана.И сеуште имам,но леб само не јадам и мрсни работи.И благо.

Друго,сакам да земам л-карнитин пошо имам малку сало околу стомакот,сакам да го стопи колку толку,бидејќи не може да ми дојдат до израз стомачните.
Моментално одлично се држам во теретана за овие три месеца колку што одам,немам ни намера да прекинам.

Ај некој нека помогне,без многу филозофии.Фала ви.

Другар не џаболебарам ко тебе и цел ден не дремам по форуми да давам совети за во теретана,а згора на тоа на ФБ јадеш ненормален ремет на сликите што ги поставуваш.Немам толку слободно време за да внимавам што јадам и како јадам,не ми го дозволува тоа и работата.
Пред месец и нешто земав креатин и одлично делуваше,иако имав несредена исхрана.И сеуште имам,но леб само не јадам и мрсни работи.И благо.

Друго,сакам да земам л-карнитин пошо имам малку сало околу стомакот,сакам да го стопи колку толку,бидејќи не може да ми дојдат до израз стомачните.
Моментално одлично се држам во теретана за овие три месеца колку што одам,немам ни намера да прекинам.

Ај некој нека помогне,без многу филозофии.Фала ви.
Тоа што ми прават ремет е моја лична работа.
Јас ти кажав нешто твое е дали ќе го прифатиш или не,а ако веруваш дека ќе направи некоја голема разлика слободно земи,ама имај на памет стомачните се прават во кујна не со препарати.

Тоа што ми прават ремет е моја лична работа.
Јас ти кажав нешто твое е дали ќе го прифатиш или не,а ако веруваш дека ќе направи некоја голема разлика слободно земи,ама имај на памет стомачните се прават во кујна не со препарати.

Јасно ми е,ќе праам стомачни на шпоретот...

Твоја работа е што ќе правиш,моја е да ти кажам што е правилно и што држи.
Ако мислиш така јас не сум тука да те осудувам,ти кажувам вистинската работа.
Да пазиш на исхрана,па после да купуваш суплементи.

Другар,значи ПАЗАМ НА ИСХРАНА,ама не во крајности,тоа е муабетот.Ти пишав дека работата не ми дозволува да пазам до тој степен на исхрана,па затоа барам “мала помош“ во л-карнитинот и глутаминот,ако се добри во комбинација,ништо повеќе.

sajSiGa, ти ја прочитав рецензијата за pre-workout суплементот и сакав да прашам дали користење на цитрулин малат како посебен суплемент може да предизвика пумпање?

sajSiGa, ти ја прочитав рецензијата за pre-workout суплементот и сакав да прашам дали користење на цитрулин малат како посебен суплемент може да предизвика пумпање?

Да, тоа е и поентата на цитрулинот.

Значи ве гледам запнавте со амино-киселини течни вакви онакви,плаќате 10 пати повеќе за нешто што не вреди толку.
Големата работа ако се течни,мускулите не катаболизираат веднаш им требаат време 48 часа и тоа да се катаболизираат.
Само глупи митови што ве оставаат без вашиот труд и пари,ако имате пари веќе купете протеин од сурутка било која марка ќе ви заврши.
Не само сте чуле а не сакате да слушате...

IHMO секоја компанија што продава суплементи дали од ЕУ и САД подлежат под регулативи во МКД,бидејќи е од Германија мислам дека вреди,исто како олимп да се купи продукти од нив,само биди внимателен да е чист протеин а не соја и разни ствари во него.

А, Германија како држава е гаранција за се што ќе се донесе од тамо?!
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 09:32 ---
Значи ве гледам запнавте со амино-киселини течни вакви онакви,плаќате 10 пати повеќе за нешто што не вреди толку.
Големата работа ако се течни,мускулите не катаболизираат веднаш им требаат време 48 часа и тоа да се катаболизираат.
Само глупи митови што ве оставаат без вашиот труд и пари,ако имате пари веќе купете протеин од сурутка било која марка ќе ви заврши.
Не само сте чуле а не сакате да слушате...

Што ќе им е протеин од сурутка, ако им треба 48 часа?! Може два дена да не јадат, по твојата логика, и пак да се ОК. Што е тешка глупост.

А, Германија како држава е гаранција за се што ќе се донесе од тамо?!

Газдата на клубот во кој што вежбам, ги увезува тие препарати, од таа фирма. Ми ги нудеше, па затоа прашувам. Инаку, воопшто не се ефтини, кога ги споредувам со цените на другите препарати кои ги споменуваат на форумот.

Ти можеш да ми кажеш нешто повеќе за овој производител, некакво искуство?

Газдата на клубот во кој што вежбам, ги увезува тие препарати, од таа фирма. Ми ги нудеше, па затоа прашувам. Инаку, воопшто не се ефтини, кога ги споредувам со цените на другите препарати кои ги споменуваат на форумот.

Ти можеш да ми кажеш нешто повеќе за овој произвдител, некакво искуство?

Додека ги имав во продажба кај мене, воопшто не беа скапи производи.
Дури беа и едни од поефтините. Никој не се пожалил за тоа време.

Веројатно има ставено голема маржа ликот. ОК, благодарам за информацијата...:)

Gjoroski,ми треба твој совет,пишав на претходната страна,дали е добро да се комбинираат л-карнитин и глутамин ?

Gjoroski,ми треба твој совет,пишав на претходната страна,дали е добро да се комбинираат л-карнитин и глутамин ?

Одлично. Глутаминот е одличен во текот на целата го дина, особено кога посакуваш подефинирана мускулатура и си на ограничен калориски внес со интензивни тренинзи. Л-Карнитинот е најблак додаток кога е во прашање регулирање и намалување на масните наслаги во телото, а плус има и други бенифиции.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom