Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Кофеинот е диуретик. Ќе ти даде сила пред тренинг, но побрзо ќе те дехидрира. Не би го препорачувал за интензивни тренинзи каде има многу потење.
Па моментално го користам пред тренинг едно кафе и за време на тренинг на тежинскиот пијам по 1 литар зелен чај (4 кесички), а после тоа литар и пол вода за време на кардиото (40 мин). Сега засега ми помага доста во задржување на силата иако сум со многу слаба исхрана и успеав да се одржавам со тежините, а и чистењето добро оди.

Нема опис на производот на сајтот, затоа прашав тука на форумов, супер количество за добра цена, затоа ме примами :D

Добар е бе јас пијав ваков, вкус прекрасен а резултати незнам само за 1 канта имав пари :D

Сакам да си зеам 10кг протеин од УСА пошто многу поефтино ми е. Е сеа прашањето ми е дали ќе ми го царинат. Имал некој вакво искуство или пак да е запознаен со процедурата?

Сакам да си зеам 10кг протеин од УСА пошто многу поефтино ми е. Е сеа прашањето ми е дали ќе ми го царинат. Имал некој вакво искуство или пак да е запознаен со процедурата?
Ќе ти го царинат, освен ако не го мрзи на царинарникот па така да ти прогледа низ прсти (јас ја имав таа среќа еднаш :))
Иначе од кај планираш да порачуваш? Како што знам bodybuilding.com не доставуваат до Македонија.

Ќе ти го царинат, освен ако не го мрзи на царинарникот па така да ти прогледа низ прсти (јас ја имав таа среќа еднаш :))
Иначе од кај планираш да порачуваш? Како што знам bodybuilding.com не доставуваат до Македонија.

Другар еден е у УСА па преку него, ама тешко излеа ќе мора чаре некое да барам. :)

Другар еден е у УСА па преку него, ама тешко излеа ќе мора чаре некое да барам. :)
Се што има цена над 45евра се царини по новиот закон, едниствен ако успееш да го убедиш цариникот дека е за лична употреба

Прашај го Stef Bachatero ако ти го праќа другар, мислам дека он кажуваше нешто дека кога ќе ти го праќа може да напише дека е поклон, и да не ти го царинат.

Дали некој знае цинк каде може да се најде за добра цена

Дали некој знае цинк каде може да се најде за добра цена
SASA_TABLA.JPG

Проблемот е ако имаш повеќе од исто пакување.
Но се е до цариникот.

што мислите за horse power гледам има некој креатин внатре добар е за пиење
прашувам за креатинот што го има заради тоа што имам некои камчиња у бубрезите па да не смета

Консултирај се со некој стручен за тоа.
Некој уролог,но јас не би ти препорачал искрено,веќе имаш некое заболување на бубрезите,а за да немаш уште поголемо оптеретување не земај креатин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom