Broda
Ijackhammer.
- Член од
- 6 февруари 2013
- Мислења
- 259
- Поени од реакции
- 141
@Stef Bachatero Осветли ме како врска немам, те молам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одлично! Дај боже сите да работат на црно.Нема тајна, работат на црно![]()
Абе сега покомплицирано е тоа е видео пред 1 година треба да направам апдејтОдлично! Дај боже сите да работат на црно.
Стеф, многу го осветли ти, полека малку.![]()
Нема тајна, работат на црно![]()
Значи ова е цитат на годината,ако знаеш што е креатин фосфат и како се користи имаш гратис 3 месеци тренинг на моја сметка.
Здраво Матрикс креатин се пие со иста доза 5 грама дневно.
За повеќе информации зашто се пие 5 грама а не се полни погледни ја статијава.
Освен ако сакаш да ги слушаш компаниите што сакаат да им купиш повеќе па мора да направат некои такви маркетинг стратегии...
http://examine.com/faq/do-i-need-to-load-creatine.html
Може е оф-топик (зошто не ми треба за бодибилдинг, туку за трчање), ама да прашам: Кај има енергетски гелови (малтодекстрин / декстроза)?
Можеби ќе речете „во сите фитнес продавници“, ама мене ми треба точно име и локација (по можност и име и цена) - да не се врткам наоколу![]()
Супер информација90 денари, цена.
Локација
http://herkules.com.mk/index.php?option=com_kunena&Itemid=56&func=view&catid=65&id=26076
Проверувам и сите статии се со студии и потврдени факти.Стеф, зашто кога поставуваш било каков линк, не ги прочиташ убаво статиите од линкот пред да дојдеш до цврст заклучок ?!
Она што во моментов го имаме е Perform gel, германски производ.Супер информација
Ти цело време си ми бил во маало, а јас не сум знаел... Вчера баш ми текна на SportiX кога се враќав од трчање, ама беше веќе 20:10 и викам ај да не влагам цел испотен ко говедо. Ќе поминам најверојатнио после работа да земам 2-3 пакетчиња, сакам да мавнам едно на Скопски маратон. Штета што не пробав порано, да видам каква реакција ќе има за време на тренинг (да не ми се вознемири стомакот у сред трчање)
Инаку, за "12 hour energy shock" од Biotech станува збор, или за други?
Декстроза, следната недела.Проверувам и сите статии се со студии и потврдени факти.
Слободно можеш да ја прогуглаш.
Иначе имате дектроза или?
Јас истиот ефект го имам со лажичка 2-5 грама секој ден.Она што во моментов го имаме е Perform gel, германски производ.
--- надополнето: 8 мај 2013 во 13:43 ---
Декстроза, следната недела.
Не се работи за гуглање. Се работи за Читање, а ти не ми ги дочитуваш како треба.
Конкретно за темата, потребно или не фаза на полнење при користење на креатин монохидтрат. Ако го знаеш фактот дека скелетните мускули имаат афинитет да складираат поголема количина на креатин во себе, зашто не би се искористил тој факт?! Вистина дека за месец дена без фаза на полнење со редовна суплементација на креатин ќе се достигне концентрацијата на креатин како и кај оние кои имале фаза на полнење. Меѓутоа зашто цел месец да си зад нив?! А се работи за 4-5 дена, каде ќе потрошиш од 80-100 гр. Должина на користење е 6-8 недели, па ти сега види што добиваш со тој месец, а што губиш. Е, сега сигурно ќе кажеш дека ти преку цела година користиш креатин, но ако веќе читаш, тогаш применувај како е потребно и паметно.
Исфрлен е DMAA и додадени се некој нови состојќи.Која е разликата помеѓу новата и старата формула на Џекот? Дали е само исфрлен онаа проблематичната состојка поради која беа суспендирани овие од Работнички,или има и некои други промени?
Ме интересира практичното мислење,а не она на теорија,значи дали има некој што ги користел и двете формули?
Што мислиш дека ќе добиеш со L-Carnitine и што би ти дало предност ако го комбинираш со Razor 8?Бидераши, ми треба еден советЗначи јас земав Razor 8 Blast Powder суплемент. До сега сум ептен многу задоволен од него.
Но дали можам да го комбинирам со L-Carnitine? Не само дали е хемиски возможно, туку дали е препорачливо (да не го смалува ефектот на разорот)?
За сега го комбинирам со протеин и витамини.