Dobar e ovaj whey na samurai ?
Gledam namalen od 3990 na 2990
A isto i za ovaj nekoj nov whey na Azgard mislam bese 2500 2kg
Ima nekoj zemano ili da ne si frlam parite na ovie
Dobar e ovaj whey na samurai ?
Gledam namalen od 3990 na 2990
A isto i za ovaj nekoj nov whey na Azgard mislam bese 2500 2kg
Ima nekoj zemano ili da ne si frlam parite na ovie
Азгард е супер ако гледаш сооднос квалитет-цена, 3та канта досега и растворливост и вкус одлични според мене освен ванила не ми остави некој впечаток. Трек за мене еден од полошите зборам за вкусови. Скајтек исто одличен но пре би азгард ради далеку подобра цена. Земај тоа што ти одговара финансиски и според вкус, горе долу сите се тука негде и нема да ти направат никаква разлика.
Азгард е супер ако гледаш сооднос квалитет-цена, 3та канта досега и растворливост и вкус одлични според мене освен ванила не ми остави некој впечаток. Трек за мене еден од полошите зборам за вкусови. Скајтек исто одличен но пре би азгард ради далеку подобра цена. Земај тоа што ти одговара финансиски и според вкус, горе долу сите се тука негде и нема да ти направат никаква разлика.
Mnogu e blag. A i cesto me tera na mokrenje od nego i od trek.
Momenralno koristam gold standard,zaeega e najdobar od site so sum gi piel i ne me tera na cesto mokrenje. Ali e dosta skap 4400 e 2270Gr. Galvanize e dosta dobar i vo rastvorlivost i vo vkus i ne e blag kako drugite. Ko ke si vo moznost probajgo.
Nesto i olimp mi se vrtka vo glava da go probam.
Mnogu e blag. A i cesto me tera na mokrenje od nego i od trek.
Momenralno koristam gold standard,zaeega e najdobar od site so sum gi piel i ne me tera na cesto mokrenje. Ali e dosta skap 4400 e 2270Gr. Galvanize e dosta dobar i vo rastvorlivost i vo vkus i ne e blag kako drugite. Ko ke si vo moznost probajgo.
Nesto i olimp mi se vrtka vo glava da go probam.
Да благи се, јас повеќе преферирам таков тип. Голд користев и јас добар е но не ми се фрлаат толку пари плус. Галванизе беше добар но го нема веќе, има пуреголд некој сега го имам пробано не е лош. Олимп еден од подобрите спорем мене. И сево ова е личен став, горе долу нема некои разлики во состав што може некому да сменат нешто, сепак е само додаток во исхрана. Повеќево луѓе не ни тренираат како треба а да не збориме за исхрана, наместо да обрнат внимание на овие основни работи, нив битно им е кој протеин е подобар...
Fala na odgovorite
Posto se pokaci cenata na se taka i na ova pa mi treba whey zaradi toa sto nemam dovolno vreme i nekogas mi treba brz vnes na protein
Zemav prethodno na biotech, scitec, gold ali mn mi se skapi i zatoa prasuvam za ovaj samuraj dali e dobar, zosto da frlas pari na sranje whey kako sto se nekoi 2500gr 2000den, odma se poznava deka e los
Me interesirase za samuraj posto 2990 za 2kg ili 2.270 kako i da bese neznam e sosema razumna cena
A ovaj Azgard e bas eftin, ne e rabotata samo da se pie nema veze sto protein e
Цитрулин наместо аргининот, и бета аланин ако имаш кеш, првите 2 месеци можеш да тераш и монохидрат. Ќе ти дадат троа сила, и можеби малку поголема издржливост.
Туку ти си единствениот Битолчанец што после толку години уште се лажи со суплементи, а не со стероиди
Во Битолата за кратко винстрол, анавар и пропионат ќе станат поскапи од злато
Decki ve citiram od malku poodamna ama me zainteresira ova
Zosto e citrulinot podobar od argininot?
Mene argininot mi dava jak pump i izdrzlivost i zadovolen sum
Bi probal citrulin samo me interesira zosto e podobar ako ne vi e tesko da napisete red dva
Fala na odgovorite
Posto se pokaci cenata na se taka i na ova pa mi treba whey zaradi toa sto nemam dovolno vreme i nekogas mi treba brz vnes na protein
Zemav prethodno na biotech, scitec, gold ali mn mi se skapi i zatoa prasuvam za ovaj samuraj dali e dobar, zosto da frlas pari na sranje whey kako sto se nekoi 2500gr 2000den, odma se poznava deka e los
Me interesirase za samuraj posto 2990 za 2kg ili 2.270 kako i da bese neznam e sosema razumna cena
A ovaj Azgard e bas eftin, ne e rabotata samo da se pie nema veze sto protein e
Автоматски споено мислење:
Decki ve citiram od malku poodamna ama me zainteresira ova
Zosto e citrulinot podobar od argininot?
Mene argininot mi dava jak pump i izdrzlivost i zadovolen sum
Bi probal citrulin samo me interesira zosto e podobar ako ne vi e tesko da napisete red dva
Background: Arginine is considered to be an essential amino acid in various (patho)physiologic conditions of high demand. However, dietary arginine supplementation suffers from various drawbacks, including extensive first-pass extraction. Citrulline supplementation ...
1. gold whey na ON, ima nekade da se kupat testeri, primer po 1-2 dozi, da se probat vkusovite? sega zavrsuvam tuba od jagoda, sakam lesnik da zemam za naredno.
2. za glutamini, odamna ne sum zemal
prethodno go kupuvav "obicniot", sega gledam sekakvi mesavini vadat, povekje vrsti glutamin ili ne ti znam so.
vrede nekoe od tie, primer g-bomb go pamtam od porano, ili obicniot kje brka rabota?
Дали некој користел или користи MACA ?
гледам доста пофалби има за неа. Пошто секој ден сум физички активен и на работа и тренинзи ми треба нешто за подобрување на нервоза,стрес,несоница..
Дали некој користел или користи MACA ?
гледам доста пофалби има за неа. Пошто секој ден сум физички активен и на работа и тренинзи ми треба нешто за подобрување на нервоза,стрес,несоница..
Јас лично имам пробано l-theanine и магнезиум пред спиење и супер беше.
Но после 10тина дена земав само магнезиум како да не ми делуваше l theaninot, и после го земав по потреба со магнезиумот инаку на почеток ептен се осеќа.
Ова од мое искуство мада мислам дека тешко би згрешил ако земеш l theanin пошто скоро и да нема side-effects.
Исто имам земено и ashawaganda но не ми се свиѓаше и ја баталив само 2-3 капсули пробав...
Тие smart drugs зезнато се малце.
Јас лично имам пробано l-theanine и магнезиум пред спиење и супер беше.
Но после 10тина дена земав само магнезиум како да не ми делуваше l theaninot, и после го земав по потреба со магнезиумот инаку на почеток ептен се осеќа.
Ова од мое искуство мада мислам дека тешко би згрешил ако земеш l theanin пошто скоро и да нема side-effects.
Исто имам земено и ashawaganda но не ми се свиѓаше и ја баталив само 2-3 капсули пробав...
Тие smart drugs зезнато се малце.
Па не дека нешто осеќав специјално туку едноставно не ми годеше...незнамцкако да објаснам...
Исто омега3 можеш да си земаш преку ден или пред спиење....само пази ако имаш осетлив стомак може проблем да ти прават...или ако ти предизвикаат Герд или stomach upset и расположението ке ти се расипа.
PS. Ако земаш некој микс како зма може проблем да ти прави б6 витаминот..избегавај секакви стимуланси (кофеин,б витамини,D3 пред спиење) исто можеш да јадеш ф'стаци во нив има природно мелатонин
Јас ја пијам во моментов, демек за Кортизолот, ама уште е рано да кажам импресии. Ја комбинирам со тирозин, ама овој знае некогаш да ми прави збунки во главата.
Е сега пијам и други работи и не знам колку ќе може да дадам мислење за нивните поединечни ефекти.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.