Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
@martin01 од кои причини ON whey е најбоље?

Прашувам од љубопитност, која е разликата помеѓу ON whey и останатите whey протеини, некои дури што содржат 25гр протеин на дозерка, се во исти или поголеми пакувања, а со помала цена? Не е малку преценет овој?
kvalitetot. ne e samo vo edna dozerka da sodrzi max protein tuku samiot kvalitet na proteinot da e dobar. znaci dobro da se rastvora,da ne se zgrutcuva,da se pie i so 100mll mleko ili voda bez da ti pravi tegovi,da nemas gasovi,ne te tera na mokrenje,ne osejkas blazina posle pienjeto na proteinot,samiot aminoliselinski sostav da e dobar....seto ova go imas vo ON i zatoa e najdobar na pazarot. go imam i od scitek whey 100, mnogu e blag,me tera na mokrenje i posle pienje osejkam blazina vo ustata. znaj i da prvi grutki....go zedov od 1kg i my protein,nemat sporedba so ON. zato ON e 4500denari momentalno.

Pro tip: Искини го на парчина плус 5 мин ако имаш проблем со стекот јас го правам со сенф, сол, чили и пипер го оставам 3 до 4 часа и сочен е и по 3 до 4 дена...
За да остане меко и сочно месото потребно е откако ќе се извади од фрижидер да отстои барем пола час или до 1 час на собна температура пред подготовка. Златно правило на кулинарството.

Што цена Gold? Добар вкус е овој double chocolate?
Класика чоколадо вкус, најмногу ми одговара. Инаку, 6.990 ден вреќа плус тие другите ствари ми ги пратиле гратис.

Класика чоколадо вкус, најмногу ми одговара. Инаку, 6.990 ден вреќа плус тие другите ствари ми ги пратиле гратис.
Од каде го нарача? гледам на полеоспорт 7.900 ден е на попуст

Ако може да ми препорачате продавница и каков протеин изолат да земам? Фала.
Не ти треба изолат не фрлај пари без потреба, земи слободно концентрат.
nolimit.mk
hardcoreshop.mk
malenasupplements.mk
polleosport.mk
Првиве имаат подобри цени за разлика од polleo.

Dobar e ovaj whey na samurai ?
Gledam namalen od 3990 na 2990
A isto i za ovaj nekoj nov whey na Azgard mislam bese 2500 2kg
Ima nekoj zemano ili da ne si frlam parite na ovie

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom