Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна немам видено што и каде има, дадете предлог за веј и од каде да земам. Без нарачки, утре да идам и да земам пр. каде можам

Мислење за ова ЕАА? Сакам да купам, па наидов на оваа промоција. Некако ми се гледа доста поефтина за разлика од дфуги производители.

Attachments

• Screenshot_20210404-003558_Facebook.jpg
    Screenshot_20210404-003558_Facebook.jpg
    630,7 KB · Прегледи: 27
Супер се, само овие содржат и кофеин, ќе ти даде и дополнително енергија за време на тренинг. Јас последниве што ги земав се од PBC на IronMax, мислам дека 500гр беа околу 1300ден (15гр за време на тренинг и имаш за едно 35 тренинга).

Супер се, само овие содржат и кофеин, ќе ти даде и дополнително енергија за време на тренинг. Јас последниве што ги земав се од PBC на IronMax, мислам дека 500гр беа околу 1300ден (15гр за време на тренинг и имаш за едно 35 тренинга).
До сеа сум земал BCAA 2 пати, немам искуство со ЕАА. Ама како што разбрав подобар избор се ЕАА, затоа и сакам да земам од нив.

Останат Данабол комплет паковање 100 таблети од MultiPharm healthcare за продавање 50 евра
Метанче, а?
Ај белким ќе го продадеш додека не ти избришат постот :D

Метанче, а?
Ај белким ќе го продадеш додека не ти избришат постот :D
момак моја тема е јас ја имам основано(напишано) и нигде нема правила што смееш да купуваш и продаваш

момак моја тема е јас ја имам основано(напишано) и нигде нема правила што смееш да купуваш и продаваш

демек твоја тема твои правила [emoji38]
иначе знам дека е забрането за вакви работи да се дискутира па ваљда и огласов не е ок иако е голема глупост според мене зашто подобро е да се има од каде да се едуцираат почетници

Sent from my iPhone using Tapatalk

демек твоја тема твои правила [emoji38]
иначе знам дека е забрането за вакви работи да се дискутира па ваљда и огласов не е ок иако е голема глупост според мене зашто подобро е да се има од каде да се едуцираат почетници

Sent from my iPhone using Tapatalk
Знам смешно е 21век да се гледа табу на стероиди треба дискусија да се води а за правилата што да ти кажам бедно

Ај малку дигресија... :D

Има ли некој пробано од ова?
Бренд, продукт... било што...
1618323482340.png

Мислење за самурај?

Attachments

• Screenshot_20210510-185326_Facebook.jpg
    Screenshot_20210510-185326_Facebook.jpg
    1 MB · Прегледи: 16
Каде може да се набави оригинален ON Gold Standard протеин во Мк и кој вкус би го препорачале.
Ви благодарам

Каде може да се набави оригинален ON Gold Standard протеин во Мк и кој вкус би го препорачале.
Ви благодарам
Od hardcoreshop.
Odlicen vkus ima cokolado, mnogu malku sejkeri. Pies i uzivas bez da osejkas blazina vo ustata odkako ke ja ispies dozata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom