Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Не би рекол. Скоро година практикувам веј со ова, иам добар резултат..
Како заклучи дека се промашени пари?
Резултати имаш поради покачен внес на протеини а не дека пиеш веј или казеин. :D Иначе казеинот е фулл лактоза. Го пиев од 4DN. micellar casein.

Нормално е од веј да се прди често бе дечки? Почнав пред некој ден да пијам 1 доза дневно после тренинг од Myprotein страчатела вкус... сва среча не смрди :LOL: .... инаку само со вода го мешам или само со млеко...

Нормално е од веј да се прди често бе дечки? Почнав пред некој ден да пијам 1 доза дневно после тренинг од Myprotein страчатела вкус... сва среча не смрди :LOL: .... инаку само со вода го мешам или само со млеко...
Donekade, da.

Не би рекол. Скоро година практикувам веј со ова, иам добар резултат..
Како заклучи дека се промашени пари?
Го практикуваш поради BCM-7 кој претставува биоактивен опиоиден пептид, односно делува на опиоидните рецептори, нешто налик на дејството кое го имаат морфиумот и хероинот врз телото.
Втора работа е екстремно инфламаторен и според некои истражувања може да доведе до значително оштетување на бактериската флора во цревата, како и до целосна инфламација на дигестивен систем, кај многу луѓе кои имаат потешкотии со млечни производи баш од казеинот е маката.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4586534/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25237656
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3475924/#ref5
https://www.webmd.com/allergies/casein-allergy-overview#1[DOUBLEPOST=1547344276][/DOUBLEPOST]
Од млеко/урда/сирење си имал претходно слична мака?
Обично лактозата и казеинот се тие кои прават потешкотии во телото, во твојов случај треба да е од лактозата која ја имаш во веј концентратот кој го пиеш, ако си интолерантен на неа ќе пукаш рафали :)
Следен пат земи си изолат, од него не би требало да го имаш овој проблем.

ZERO му е мајката, за раат вежбање :) Casein или Iso
Во мое време имаше Milk&Egg, малку потешко се мешаше со мешалка, ама неможеа од теретана да не избркаат кога ќе испиевме доза.
Оние кои си имаат мака од млеко и млечни производи, нека внимаваат при избор на производ.

јас не би зимал од тука биотеч, имам купено у Словенија исо веј и се разликува од овој тука... е сега кој е оргинал и фалц сами нека си проценат...

јас не би зимал од тука биотеч, имам купено у Словенија исо веј и се разликува од овој тука... е сега кој е оргинал и фалц сами нека си проценат...

ХАХАХАХА....Од ист 'казан' земаме со сите увозници од Европа и Светот, па и со тој од Словенија.
За да те убедам, спремен сум да платам анализа и да ги споредиме, на тој ти што си го купил во Словенија и оној кои ние го продаваме во МК. Во секое време.

Што мислите за Whey Protein од Nutrend дали е добар , гледам на попуст е ако може некој кој има искуство да ми каже , или ако не е добар ако може да ми предложите некој добар протеин до 2500 ден и добар монохидратен креатин ☺☺☺

Што мислите за Whey Protein од Nutrend дали е добар , гледам на попуст е ако може некој кој има искуство да ми каже , или ако не е добар ако може да ми предложите некој добар протеин до 2500 ден и добар монохидратен креатин ☺☺☺
Се што е ефтино е со послаб квалитет, фирма од типот на BIG MAN, IronMaXXX и така натаму... Немаш некој избор голем кај нас за таа сума, евентуално да начекаш од Olimp или Trec на попуст, со прикрај на рок и да си земиш креатин од BioTechUSA...[DOUBLEPOST=1547887945][/DOUBLEPOST]
Само цената е различна, бидејќи ние не сме во ЕУ и кај нас сеуште се држи монопол од неколку фирми и несакаат да внесат поголеми фирми со изговор дека агенцијата за храна не им дозволува... Плус е табу тема, и го еб*ваат глупиот...

Последно уредено:
Јас би ти препорачал некој од овие брендови Олимп,Треч, Мај Протеин или Јамамото.

Пред некој месец користев на треч од тоги немам земено сакав да пробам некој но според вашето мислење пак ке си зеам на треч :D , фала ви многу :):) , и ако може да ми кажете каде може да го најдам во Скопје ако знаете бидејќи сум од Кавадарци и незнам многу :icon_mrgr:

Пред некој месец користев на треч од тоги немам земено сакав да пробам некој но според вашето мислење пак ке си зеам на треч :D , фала ви многу :):) , и ако може да ми кажете каде може да го најдам во Скопје ако знаете бидејќи сум од Кавадарци и незнам многу :icon_mrgr:
go imas vo hardcoreshop.com.mk
mozes i da si naracas ke ti go donesat dodoma.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom