Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Добар е...само пиши цена
Исто од myprotein имаш многу добар протеин за ептен солидна цена

етил есттерот е мислам најгадно нешто што имам пиено, ама и најефикасен, не се осека на желудник ич

етил есттерот е мислам најгадно нешто што имам пиено, ама и најефикасен, не се осека на желудник ич
gorcliv e? ima nekoja promena vo oporavuvanje ili ist e kako monohidrato. monohidrato mnogu duja a i ponekogas mi pravi grcevi.

jas sum so plan da go zemam ovaj http://www.brutal.com.mk/store/products/creatine-ethyl-ester-hcl-250gr/ ethyl ester. slicen e so malat kreatinot. monohidratot mnogu voda bara pienje
Нека ме исправи некој, ама мислам дека Брутал не работи повеќе, поминав денес околу 3 и беше затворено.
Етил естер ти е подобра форма, али не прави чуда, јас го пиев во капсули тој од scitec пред скоро 4год, подобар од кре алкалинот али ништо посебно, креатин како креатин :)

gorcliv e? ima nekoja promena vo oporavuvanje ili ist e kako monohidrato. monohidrato mnogu duja a i ponekogas mi pravi grcevi.

немам зборови како да го опишам вкусот, ама само док го испиеш после немаш гајле, ист ефект има како монохидрат, само не дуе и не прави грчеви,

Нека ме исправи некој, ама мислам дека Брутал не работи повеќе, поминав денес околу 3 и беше затворено.
Етил естер ти е подобра форма, али не прави чуда, јас го пиев во капсули тој од scitec пред скоро 4год, подобар од кре алкалинот али ништо посебно, креатин како креатин :)
im pisav dvapati ne mi vratia odgovor. izglea propadnaja itie. gi nema ni na fb da objavat novosti.
toa mi bese problem,naduenosta i krkorenje na crevata :D kako mackite grcoram na trening od toj monohidrato

Малце да ти се вмешам, ти како поискусен што мислиш за Tri Creatine Malate?
@martin01 Ако е така, она е добра понуда...

Малце да ти се вмешам, ти како поискусен што мислиш за Tri Creatine Malate?
@martin01 Ако е така, она е добра понуда...
Не сум го земал никогаш, од она што имам читано на интернет има подобра растворливост во вода и подобра абсорпција, молекулата на malic acid (јаболкова киселина) го подобрува метаболизмот на клеточно ниво и побрзо го надминуваш заморот (јаболковата киселина ти е полн погодок и за секојдневно да ја конзумираш особено за време на слабеење).
Теоретски е подобар во однос на класичниот монохидрат, за оваа цена погоре што сте го постирале, вреди и да се проба :)[DOUBLEPOST=1523384135][/DOUBLEPOST]
im pisav dvapati ne mi vratia odgovor. izglea propadnaja itie. gi nema ni na fb da objavat novosti.
toa mi bese problem,naduenosta i krkorenje na crevata :D kako mackite grcoram na trening od toj monohidrato
Малку шашава им е локацијата на брутал, малку имаше и поплаки од луѓе дека квалитетот не е баш најдобар, а згора на се и се наполнија многу продавници. Иако бодибилдингот стана помодарство и нема кој не вежба, сепак на секој ќош имаш продавница за суплементи, пред 5 години се броеја на едната рака, а сега суплементи имаш во теретани, продавници за здрава храна и уште во еден куп продавници специјализирани за ваков тип на додатоци. Само цените не сакаат да мрднат надолу :D
Да кај некои луѓе се јавува подуеност и кркорење на цревата, чаре за тоа ти е или да ја намалиш дозата, да зголемиш внес на вода или како што си постапил да пробаш некоја друга форма на креатин.

Последно уредено:
Јас пијам Етил Естер пред тренинг 3 грама. (се пие помалку од монохидратот), и точно малку е подобар од монохидратот, ама е многу полош на вкус

Дечки искуство некој со згрутчен микронизиран креатин монохидрат со важечки рок, дали е безбедно да се конзумира?

Дечки искуство некој со згрутчен микронизиран креатин монохидрат со важечки рок, дали е безбедно да се конзумира?
Испритискај го, ќе се отгрутчи.
Јас имам правено така, ништо не ми беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom