Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
15794_l-carnitine.jpg

Некој има ли искуство со овој течен л-карнитин од Everbuild?

Не ти треба искуство за да знаеш дали функционира.
www.examine.com[DOUBLEPOST=1429104015][/DOUBLEPOST]Телото познава аминокиселини, глукоза и масти.
Не му прави разлика дали е веј, казеин, белки или соја ако на крајот на денот ги внесеш сите макронутриенти.
Ако се такмичиш и шприцаш инсулин е тогаш е важно.

Гледам летнале мислењата за кленбутеролот, таман најдов време да му држам лекција на детето :)
Поефтина варијанта на добар веј протеин? Исто така да прашам дали некој го користел протеин изолат од ултимејт нитришн, бидејќи е од пченица па дали ќе брка работа, 1,3гр за 1200 денари му е цената?

ПС : Матер му ебам.. сите го фалат креатин монохидрат но мене никако да ми реагира, што е причината, ако некој читал бла бла..?
Барај си веј не си ја пикај главата кај што не ти ја собира, не ти треба тој пченичниот преценет е за парите, бидејќи не се апсорбира целосно, така да и најефтин веј ќе ти брка работа.
Креатинот не прави чуда бе друже, одамна прашуваш и вежбаш требаше да го научиш досега тоа.
Ако ти е за утеха и мене не ми делува...читав дека на некои 5% од популацијава не делувал[DOUBLEPOST=1429100776][/DOUBLEPOST]Да препорачате казеин?!
Ептен сум тенок со време инаку дајматајз хт може ќе се најде за добра сума :) после викендов да прашам ако има на лагер ;)

Ако ти е за утеха и мене не ми делува...читав дека на некои 5% од популацијава не делувал[DOUBLEPOST=1429100776][/DOUBLEPOST]Да препорачате казеин?!
Ако веќе јадете многу месо во исхраната, нема ни да осетите посебен бенефит.

Ако веќе јадете многу месо во исхраната, нема ни да осетите посебен бенефит.
Веројатно мислиш многу црвено месо...?

@Gjoroski колку грама е дозерката во ќесите креатин ?не ми изгледа како 5 гр ?

Веројатно мислиш многу црвено месо...?

@Gjoroski колку грама е дозерката во ќесите креатин ?не ми изгледа како 5 гр ?
Да црвено пред се, но и во другите меса има креатин (од типот на риба, стек...)[DOUBLEPOST=1429122834][/DOUBLEPOST]
Поефтина варијанта на добар веј протеин? Исто така да прашам дали некој го користел протеин изолат од ултимејт нитришн, бидејќи е од пченица па дали ќе брка работа, 1,3гр за 1200 денари му е цената?
Каде го има протеинот за таа цена?

@Кеплер Тоа и прашав за поефтин веј...
Нормално дека не прави чуда креатин но прашав бидеќи знам ликови кои користат и ефектот кај нив е друг, и се гледа некоја разлика пред користење и после а јас кога користев не осетив ни 1% разлика од него.

@sajSiGa месо ждерем, иначе протеинот во деметра.

Ima i vo PBC isto pcenicen izolat
2.5 za 1600
Uste podobra cena☺

Пченичен изолат не може да се спореди со ниеден протеин за жал.
Биолошка вредност 50, за глутен плаќате лол.

@Кеплер Тоа и прашав за поефтин веј...
Нормално дека не прави чуда креатин но прашав бидеќи знам ликови кои користат и ефектот кај нив е друг, и се гледа некоја разлика пред користење и после а јас кога користев не осетив ни 1% разлика од него.

@sajSiGa месо ждерем, иначе протеинот во деметра.
Веј ако пролисташе неколку страни понапред ќе најдеше, ги спомнуваме неколку пати. Во пбц тие од биг ман плавиот ме мрзи да го барам 2800 е, и мулти фејс 2400. Инаку простар ако најдеш до кај 3300 се исплати, а исто и ако најдеш некој со попуст кај претседателот nitro pure whey gold во кеса (3490 редовна цена) со 10% попуст да ти извади ќе ти дојде околу 3150.

Веј ако пролисташе неколку страни понапред ќе најдеше, ги спомнуваме неколку пати. Во пбц тие од биг ман плавиот ме мрзи да го барам 2800 е, и мулти фејс 2400. Инаку простар ако најдеш до кај 3300 се исплати, а исто и ако најдеш некој со попуст кај претседателот nitro pure whey gold во кеса (3490 редовна цена) со 10% попуст да ти извади ќе ти дојде околу 3150.
Сличен состав исто е и whey protein complex na Olimp. Комбинација на изолат о концетрат и сега во PBC e на промоција 700гр 1100 ден.
И ако те мрзи да бараш порачај на веб.☺

zemav kreatin sega prvpat ke pijam do sea samo protein i da prasam dali moze da se mesa u istiot sejk so protein ,nekoj da spodeli iskustvo dvete so gi koristel vo isto vreme kako gi kombiniral

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom