Бодибилдинг суплементи

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990

Некој има ли искуство со овој течен л-карнитин од Everbuild?

S

Stef Bachatero

Гостин
Не ти треба искуство за да знаеш дали функционира.
www.examine.com[DOUBLEPOST=1429104015][/DOUBLEPOST]Телото познава аминокиселини, глукоза и масти.
Не му прави разлика дали е веј, казеин, белки или соја ако на крајот на денот ги внесеш сите макронутриенти.
Ако се такмичиш и шприцаш инсулин е тогаш е важно.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Гледам летнале мислењата за кленбутеролот, таман најдов време да му држам лекција на детето :)
Поефтина варијанта на добар веј протеин? Исто така да прашам дали некој го користел протеин изолат од ултимејт нитришн, бидејќи е од пченица па дали ќе брка работа, 1,3гр за 1200 денари му е цената?

ПС : Матер му ебам.. сите го фалат креатин монохидрат но мене никако да ми реагира, што е причината, ако некој читал бла бла..?
Барај си веј не си ја пикај главата кај што не ти ја собира, не ти треба тој пченичниот преценет е за парите, бидејќи не се апсорбира целосно, така да и најефтин веј ќе ти брка работа.
Креатинот не прави чуда бе друже, одамна прашуваш и вежбаш требаше да го научиш досега тоа.
Ако ти е за утеха и мене не ми делува...читав дека на некои 5% од популацијава не делувал[DOUBLEPOST=1429100776][/DOUBLEPOST]Да препорачате казеин?!
Ептен сум тенок со време инаку дајматајз хт може ќе се најде за добра сума :) после викендов да прашам ако има на лагер ;)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ако ти е за утеха и мене не ми делува...читав дека на некои 5% од популацијава не делувал[DOUBLEPOST=1429100776][/DOUBLEPOST]Да препорачате казеин?!
Ако веќе јадете многу месо во исхраната, нема ни да осетите посебен бенефит.

Член од
15 јануари 2014
Мислења
2.706
Поени од реакции
1.619
Ако веќе јадете многу месо во исхраната, нема ни да осетите посебен бенефит.
Веројатно мислиш многу црвено месо...?

@Gjoroski колку грама е дозерката во ќесите креатин ?не ми изгледа како 5 гр ?

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Веројатно мислиш многу црвено месо...?

@Gjoroski колку грама е дозерката во ќесите креатин ?не ми изгледа како 5 гр ?
Да црвено пред се, но и во другите меса има креатин (од типот на риба, стек...)[DOUBLEPOST=1429122834][/DOUBLEPOST]
Поефтина варијанта на добар веј протеин? Исто така да прашам дали некој го користел протеин изолат од ултимејт нитришн, бидејќи е од пченица па дали ќе брка работа, 1,3гр за 1200 денари му е цената?
Каде го има протеинот за таа цена?

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
@Кеплер Тоа и прашав за поефтин веј...
Нормално дека не прави чуда креатин но прашав бидеќи знам ликови кои користат и ефектот кај нив е друг, и се гледа некоја разлика пред користење и после а јас кога користев не осетив ни 1% разлика од него.

@sajSiGa месо ждерем, иначе протеинот во деметра.

Mariusz

biohemija
Член од
22 октомври 2014
Мислења
149
Поени од реакции
46
Ima i vo PBC isto pcenicen izolat
2.5 za 1600
Uste podobra cena☺

S

Stef Bachatero

Гостин
Пченичен изолат не може да се спореди со ниеден протеин за жал.
Биолошка вредност 50, за глутен плаќате лол.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
@Кеплер Тоа и прашав за поефтин веј...
Нормално дека не прави чуда креатин но прашав бидеќи знам ликови кои користат и ефектот кај нив е друг, и се гледа некоја разлика пред користење и после а јас кога користев не осетив ни 1% разлика од него.

@sajSiGa месо ждерем, иначе протеинот во деметра.
Веј ако пролисташе неколку страни понапред ќе најдеше, ги спомнуваме неколку пати. Во пбц тие од биг ман плавиот ме мрзи да го барам 2800 е, и мулти фејс 2400. Инаку простар ако најдеш до кај 3300 се исплати, а исто и ако најдеш некој со попуст кај претседателот nitro pure whey gold во кеса (3490 редовна цена) со 10% попуст да ти извади ќе ти дојде околу 3150.

Mariusz

biohemija
Член од
22 октомври 2014
Мислења
149
Поени од реакции
46
Веј ако пролисташе неколку страни понапред ќе најдеше, ги спомнуваме неколку пати. Во пбц тие од биг ман плавиот ме мрзи да го барам 2800 е, и мулти фејс 2400. Инаку простар ако најдеш до кај 3300 се исплати, а исто и ако најдеш некој со попуст кај претседателот nitro pure whey gold во кеса (3490 редовна цена) со 10% попуст да ти извади ќе ти дојде околу 3150.
Сличен состав исто е и whey protein complex na Olimp. Комбинација на изолат о концетрат и сега во PBC e на промоција 700гр 1100 ден.
И ако те мрзи да бараш порачај на веб.☺

Член од
8 април 2015
Мислења
19
Поени од реакции
1
zemav kreatin sega prvpat ke pijam do sea samo protein i da prasam dali moze da se mesa u istiot sejk so protein ,nekoj da spodeli iskustvo dvete so gi koristel vo isto vreme kako gi kombiniral

Kajgana Shop

На врв Bottom