Бодибилдинг суплементи

Член од
8 април 2015
Мислења
19
Поени од реакции
1
kolku meseci treba da vezbas za da pocnes da pies kreatin? Nekoj mi vikaat treba aktivno da evzbas povekje od 8-12 meseci aktivno pa posle

Член од
9 август 2014
Мислења
538
Поени од реакции
1.810
Искуство со цинк? Главна причина заради која сакам да суплементирам бидејќи слушнав помагал при проблеми со акни.

S

Stef Bachatero

Гостин
Кога не може да прогресираш со вежбите што ти се примарни бенч прес, веслање, мртво кревање и сл.

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Кога не може да прогресираш со вежбите што ти се примарни бенч прес, веслање, мртво кревање и сл.
И ќе купиш креатин без проблем затоа што е најефтин, ке прогресираш конечно со бенч, мртво и чучањ ( пва веслање не ни знам што ти е ) и што после кога ке престанеш со креатин ? Ќе купиш нов за да се вратиш во магичниот круг ?

S

Stef Bachatero

Гостин
Не поента на креатин монохидрат е да подобри перфоманси и да зголеми мускулна маса.
Креатин користам скоро 3 години.
Креатин монохидрат е нај ефикасен суплемент на пазарот.

Член од
1 ноември 2012
Мислења
100
Поени од реакции
103
Не поента на креатин монохидрат е да подобри перфоманси и да зголеми мускулна маса.
Креатин користам скоро 3 години.
Креатин монохидрат е нај ефикасен суплемент на пазарот.
3 години користиш постојано креатин :zver::cuc:
прашањето ми е што кога ќе престанеш да користиш креатин

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
И ќе купиш креатин без проблем затоа што е најефтин, ке прогресираш конечно со бенч, мртво и чучањ ( пва веслање не ни знам што ти е ) и што после кога ке престанеш со креатин ? Ќе купиш нов за да се вратиш во магичниот круг ?
Кога ќе заглавиш бараш начин да ја пробиеш бариерата, било преку исхраната, подесување на програмата или додавање суплемент, незнам зошто мислиш дека прво ќе посегне по креатинот. На крај и да земе ништо страшно добиваш сила плус со него, ако престанеш очекуваш минимално да ти паднат перформансите во теретана некаде околу 5% и тоа е тоа нема филозофија голема. Како и да е од таа точка пак ќе можеш да напредуваш во тежините, не е неопходен креатинот за тоа иако со него е полесно не само што дава енергија и сила туку го забрзува и опоравувањето по тренинзите.

Последно уредено:

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Поефтина варијанта на добар веј протеин? Исто така да прашам дали некој го користел протеин изолат од ултимејт нитришн, бидејќи е од пченица па дали ќе брка работа, 1,3гр за 1200 денари му е цената?

ПС : Матер му ебам.. сите го фалат креатин монохидрат но мене никако да ми реагира, што е причината, ако некој читал бла бла..?

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
447
Поефтина варијанта на добар веј протеин? Исто така да прашам дали некој го користел протеин изолат од ултимејт нитришн, бидејќи е од пченица па дали ќе брка работа, 1,3гр за 1200 денари му е цената?

ПС : Матер му ебам.. сите го фалат креатин монохидрат но мене никако да ми реагира, што е причината, ако некој читал бла бла..?
колку време го пиеш и како ? ке ти даде сила ама не толку многу тоа да очекуваш, не е како pre workout суплементите

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Го знам сето тоа па испив 500 грама и ништо, пиев и вода по 3-4 литри, првата недела го пиев со таа фаза на полнење а потоа само по 5 грама после тренинг..

Член од
15 февруари 2008
Мислења
395
Поени од реакции
397
Го знам сето тоа па испив 500 грама и ништо, пиев и вода по 3-4 литри, првата недела го пиев со таа фаза на полнење а потоа само по 5 грама после тренинг..
Ако ти е за утеха и мене не ми делува...читав дека на некои 5% од популацијава не делувал[DOUBLEPOST=1429100776][/DOUBLEPOST]Да препорачате казеин?!

S

Stef Bachatero

Гостин

Белки од јајца, пилешко.
Нема да ти направи некоја промена ако земаш веј протеин или било кој друг протеин, ако доволно внесуваш протеини над 1.5 грам секој ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom