Барај си веј не си ја пикај главата кај што не ти ја собира, не ти треба тој пченичниот преценет е за парите, бидејќи не се апсорбира целосно, така да и најефтин веј ќе ти брка работа.Поефтина варијанта на добар веј протеин? Исто така да прашам дали некој го користел протеин изолат од ултимејт нитришн, бидејќи е од пченица па дали ќе брка работа, 1,3гр за 1200 денари му е цената?
ПС : Матер му ебам.. сите го фалат креатин монохидрат но мене никако да ми реагира, што е причината, ако некој читал бла бла..?
Ептен сум тенок со време инаку дајматајз хт може ќе се најде за добра сумаАко ти е за утеха и мене не ми делува...читав дека на некои 5% од популацијава не делувал[DOUBLEPOST=1429100776][/DOUBLEPOST]Да препорачате казеин?!
Ако веќе јадете многу месо во исхраната, нема ни да осетите посебен бенефит.Ако ти е за утеха и мене не ми делува...читав дека на некои 5% од популацијава не делувал[DOUBLEPOST=1429100776][/DOUBLEPOST]Да препорачате казеин?!
Веројатно мислиш многу црвено месо...?Ако веќе јадете многу месо во исхраната, нема ни да осетите посебен бенефит.
Да црвено пред се, но и во другите меса има креатин (од типот на риба, стек...)[DOUBLEPOST=1429122834][/DOUBLEPOST]Веројатно мислиш многу црвено месо...?
@Gjoroski колку грама е дозерката во ќесите креатин ?не ми изгледа како 5 гр ?
Каде го има протеинот за таа цена?Поефтина варијанта на добар веј протеин? Исто така да прашам дали некој го користел протеин изолат од ултимејт нитришн, бидејќи е од пченица па дали ќе брка работа, 1,3гр за 1200 денари му е цената?
Веј ако пролисташе неколку страни понапред ќе најдеше, ги спомнуваме неколку пати. Во пбц тие од биг ман плавиот ме мрзи да го барам 2800 е, и мулти фејс 2400. Инаку простар ако најдеш до кај 3300 се исплати, а исто и ако најдеш некој со попуст кај претседателот nitro pure whey gold во кеса (3490 редовна цена) со 10% попуст да ти извади ќе ти дојде околу 3150.
Сличен состав исто е и whey protein complex na Olimp. Комбинација на изолат о концетрат и сега во PBC e на промоција 700гр 1100 ден.Веј ако пролисташе неколку страни понапред ќе најдеше, ги спомнуваме неколку пати. Во пбц тие од биг ман плавиот ме мрзи да го барам 2800 е, и мулти фејс 2400. Инаку простар ако најдеш до кај 3300 се исплати, а исто и ако најдеш некој со попуст кај претседателот nitro pure whey gold во кеса (3490 редовна цена) со 10% попуст да ти извади ќе ти дојде околу 3150.
Сеедно дали ќе го пиеш без него и со него.
a koga ne vezbam da ne go pijamСеедно дали ќе го пиеш без него и со него.