Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам како оди постапката за регистрација, али според мене Универзал се доста добра фирма, доста хард кор суплементи имаат. Го имам пиено М-Стак и бев презадоволен од ефектот.
За тауринот уште некој ден доаѓам за скопје па ќе поминам да си земам обавезно :)

Е баш поради тој факт, хард кор, никој не се нафаќа да го регистрира и увезе. Процедурата е поинаква.

Дали креатинот монохидрат е штетен и дали можам да го користам 16години сум и вежбам 2-3 месеци.

598541.jpg

Ми стигна Jack3d едниот го давам за 2300ден, нов неотпакуван (по продавниците се 2800-3000ден). Инфо во инбокс

Дали може некој да ми каже се нешто во врска со фазата полнење со креатин монохидрат.
Дали е неопходно дали е добро/лошо.

Имам едно Jack3d од старата формула за продавање. Инфо во ПП

Супер е,ама прво среди ја исхраната.Јас го користев и за парите е екстра.

сигурно има резултати,да не отидат парите за џабе.Да земам плата ќе земам две кеси за проба,да видам како ќе функционира кај мене.
Моментално го користам Nitro pure whey од Херкулес и за парите си е excellent.

сигурно има резултати,да не отидат парите за џабе.Да земам плата ќе земам две кеси за проба,да видам како ќе функционира кај мене.
Моментално го користам Nitro pure whey од Херкулес и за парите си е excellent.
Другар,не рекламирам,искрено мене ми беше супер за парите,после него купив Hyper Mass и за него имам пофални зборови.Види купи 1 кеса за проба и види по резултати.Јас пиев и креатин плус.

Било каков гејнер да земете, ќе имате резултати. Ако немате резултати, не го пиете правилно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom