Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фиксирај ја ногата, постојано ставај лед на неа и не ја масирај првите 2 денови, инфламацијата е голема во моментот на повредениот дел и со топло и масажа уште ќе ја влошиш. Никако движење, никако алкохол! Турмерик и алфа липоинска киселина може да ти намалат малку на инфламацијата, а потоа ќе си земеш комбо хијалуронска киселина, кондрионитин, глукозамин и колаген (ако е посериозна повредата). Ако е мн отечена оди право на лекар, јас ги имав испукано лигаментите на ногата на зглобот и поминав лошо, неподвижен бев неколку месеци.istegnav ligament na desnata noga koga pravev na zaden suter. Nesto preporaka za ublazuvanje na bolkata?
nemozam da odam a ako legnam nemam gajle ama posle koga ke stanam bolkata neizdrzliva.
mi dade apotekarkata kolagen i edna mast. Otokot se namale ama bolkata nevrvi. sabajle bese poarno sega pakФиксирај ја ногата, постојано ставај лед на неа и не ја масирај првите 2 денови, инфламацијата е голема во моментот на повредениот дел и со топло и масажа уште ќе ја влошиш. Никако движење, никако алкохол! Турмерик и алфа липоинска киселина може да ти намалат малку на инфламацијата, а потоа ќе си земеш комбо хијалуронска киселина, кондрионитин, глукозамин и колаген (ако е посериозна повредата). Ако е мн отечена оди право на лекар, јас ги имав испукано лигаментите на ногата на зглобот и поминав лошо, неподвижен бев неколку месеци.
Со помин Мартин.
Некоја друга програма за вежбање освен таа PTT, а ви се покажала ефективна?
gradi, ramo, tricepsМислиш на PPL? Искрено јас на ниту една друга програма не сум реагирал како на PPL , и во сила и во хипертрофија.
gradi, ramo, triceps
grb, zadno ramo, trapez l, biceps,
noze. vaka treniras celo vreme? kolku dena vo nedelata treniras i kolku pravis odmor. Treniram ppl vejke 2 meseci napredok mnogu slab. predhodno trenirav split samo so racete mi bea vo eden den i site muskulni grupi gi trenirav ednas nedelno. Nemam oporavak so 2 pati nedelno treninzi. losa genetika jebiga.
Ставај мраз и ако мн боли напиј се нешто птотив болка, само мирувај, лигаменти не минуваат преку ноќ, јас 3 месеци бев гипсиран и уште 3 месеци смеев да движам по 0.5-1 саат се на се дневно. Ајде со помин, се надевам ги немаш мн оштетено.mi dade apotekarkata kolagen i edna mast. Otokot se namale ama bolkata nevrvi. sabajle bese poarno sega pakutre ako ne se opraj moram balekar. falati za sovetot.
![]()
Нишо страшно, ќе ти помине.mi dade apotekarkata kolagen i edna mast. Otokot se namale ama bolkata nevrvi. sabajle bese poarno sega pakutre ako ne se opraj moram balekar. falati za sovetot.
![]()
Да.Дали со исфрлувањето на благо, газирано, леб и сите други непотребни калорични оброци притоа со тежински тренинзи и кардио вежби,
ќе се намалат мастите околу стомакот?
Дали со исфрлувањето на благо, газирано, леб и сите други непотребни калорични оброци притоа со тежински тренинзи и кардио вежби,
ќе се намалат мастите околу стомакот?
Не се губи мускул така лесно.Благодарам,
Од една страна сакам да се исчистам од вишокот масти околу стомакот, а и онака сум мастен, а од друга страна пак се плашам и сум претплазлив да не го загубам обемот на мускулите на градите, рацете, итн. мислев на мускулната маса да не ја загубам нагло.