Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Ако си скептичен пробај.
Треба да знаеш дека повторувањата се со 60-85 од 1 МИ.
А ќе добиеш мускулна маса ако прогресираш со тежините.

Друг предлог,некој ?
Abe decko te gkedam so godini baras nekoja magicna formula, magicni programi i hrani i samo skokas od edno na drugo...zemi sredi ja vo nekoja normala hranata, vezbaj ja sekoja muskulna grupa ednas nedelno i pravi 3-4 pati kardio i rezultatite ke dojdat.Imam vpecatok deka zaludno se zamaras so sitnici koi se 0,01 % od uspehot.
Bidi mi pozdraven

Decki mi treba eden sovet, denes zedov kreatin monohidrat ama mn mi e gaden da go rastvoram vo voda i da go pijam.. dali moze od prasakot so kreatin so lajce direk vo usta ,dali e stetno mislam i mn voda posle to? i dali mozam da go kombiniram so glukoza ?

Последно уредено:
Decki mi treba eden sovet, denes zedov kreatin monohidrat ama mn mi e gaden da go rastvoram vo voda i da go pijam.. dali moze od prasakot so kreatin so lajce direk vo usta ,dali e stetno mislam i mn voda posle to? i dali mozam da go kombiniram so glukoza ?
моит јас така со години го пијам.

моит јас така со години го пијам.
fala mn .. i uste edno prasajna dali vo denovi na pauza da pijam kreatin,.. na pruimer sreda i nedela ne odam vo teretana pauza pram dali da go konzumiram togas? deka vo tie denovi nikakva aktivnost nemam ni na trening sum ni ni vteretana na nisto , denovi za odmor mi se

Abe decko te gkedam so godini baras nekoja magicna formula, magicni programi i hrani i samo skokas od edno na drugo...zemi sredi ja vo nekoja normala hranata, vezbaj ja sekoja muskulna grupa ednas nedelno i pravi 3-4 pati kardio i rezultatite ke dojdat.Imam vpecatok deka zaludno se zamaras so sitnici koi se 0,01 % od uspehot.
Bidi mi pozdraven

Со години ? децении бе дечко,не со години.

Барам магично стапче.

Ако до толку ти е гадно пиј го со сок од јаболка. Супер комбинација. Иначе и јас после тренинг го пијам како што кажуваш, прашакот директива во уста и голтај :)

Најубаво ставај на јазик и прогутај со вода,кога го мешаш паѓа голем дел на тло и треба или да испиеш 3 литри вода или да остаиш така.[DOUBLEPOST=1413236908][/DOUBLEPOST]
Нема магично апче.
Се вика труд, вложување и дисциплина.
:eek::tapp:

монохидратот обично нема никаков вкус ај баш кажи што марка е ме интересира

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom