Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
монохидратот обично нема никаков вкус ај баш кажи што марка е ме интересира
nema nekoj poseben vkus ama gaden mi e za pijajne koga go rastvoram vo voda isto ko solena voda da pijam..[DOUBLEPOST=1413241546][/DOUBLEPOST]
Секој ден за заситување на мускулите со креатин.
drugar, eve primer vo denovi koga ne odam vo teretana vo slucajov sreda i nedela, kako da go pijam ??? vcera pocnav so pijajne na kreatinot i pijam pola sat pred trening i vednas posle trening (ako gresam sovetuvajteme duri sum na pocetok )... e vo denovi koga mi se za odmor vo slucajov sreda i nedela kako da go pijam?? edno lajce vo 15;00 edno vo 16:30? :)
vo ovie denovi koga mi se za odmor nemam nikakva aktivnost....
fala na odgovorite od prethodno

Последно уредено:
nema nekoj poseben vkus ama gaden mi e za pijajne koga go rastvoram vo voda isto ko solena voda da pijam..[DOUBLEPOST=1413241546][/DOUBLEPOST]
drugar, eve primer vo denovi koga ne odam vo teretana vo slucajov sreda i nedela, kako da go pijam ??? vcera pocnav so pijajne na kreatinot i pijam pola sat pred trening i vednas posle trening (ako gresam sovetuvajteme duri sum na pocetok )... e vo denovi koga mi se za odmor vo slucajov sreda i nedela kako da go pijam?? edno lajce vo 15;00 edno vo 16:30? :)
кога вежбаш после тренинг, кога не вежбаш сабајле

Јас дур сум во фаза на полнење, 5грама пиев само што ќе станам сабајле, уште 5 грама некаде после ручек, накај 6 саат. Вода пиење низ цел ден нормално. Зборам за ден без физичка активност.

Јас дур сум во фаза на полнење, 5грама пиев само што ќе станам сабајле, уште 5 грама некаде после ручек, накај 6 саат. Вода пиење низ цел ден нормално. Зборам за ден без физичка активност.
ne pram faza na polnejne .. se konsultirav i so toj sho raboti tamu prijatel mi e , mi rece deka nema potreba direk da si pocnam da go pijam po 2 lazici na den..

ne pram faza na polnejne .. se konsultirav i so toj sho raboti tamu prijatel mi e , mi rece deka nema potreba direk da si pocnam da go pijam po 2 lazici na den..
Епа на ден кога одмараш, напиј се од сабајле кога ќе станеш и пиј вода низ цел ден. Кога вежбаш, пиј после тренинг.

Не прави голема разлика тајмингот на креатин, најново е дека ако ја поделиш дозата ќе има полезни дејства.
П. С до Jetkundo, тргни го егото на страна и ако слушаш супер.
Ако не си спремен за промена, нема никогаш да се промениш.

Мислам дека се претренирав, ме интересира ваше мислење за распоредот што го имам.
Вежбам понеделник, вторник, среда, петок и сабота.
Правам 5 вежби со по 5 серии со 10-12 повторувања и 30 секунди одмор измеѓу серии.
Дали е ова многу или нешто друго е причината за омалаксаноста што ја чуствувам.

45
75
48

1.63 сум со 60тина кила.

Додека не стигнеш до 1.5 пати од килажата твоја, сеуште си почетник.

Додека не стигнеш до 1.5 пати од килажата твоја, сеуште си почетник.
И сега ме интересира дали му помогна со проблемот, или чисто онака за да ти дојде убаво на душичката зашто не вежба он како тебе 5+ години и не крева 150+ кг на погоренаведените вежби. Едино што воодушевува кај тебе е како со иста форма од почетокот на твојата кариера во бодибилдинг до сега, напредуваш само во тежини.

Му помогнав, му кажам да се фокусира на тоа што е битно.
Линеарен прогрес.
Вежба премногу за почетник.
Би го сведел на два до три дена и би имал подобри резултати.

На ретко кој помага,само дава некои глупи коментари не потребни.

И што ако имам јас 120 кила,треба да кревам 240 кила според тебе ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom