Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
акo вежбаш кo штo треба не ти треба брoење калoрии, самo Carb Cylcing . акo треба ке ти пишам у ПП кoга ќе видам пoслoбден, штo тoчнo ти треба зашo јас тренирав јкд седум и кусур гoдини ;)
Не иде ја да кажувам дали вежбам ко што треба или не...:D дојди ќе видиш :D давам 100% од себе на тренинг..

и да,ако можеш...и ако можеш,што по брзо :D :D

• Ми се допаѓа
Reactions: 001
10665721_10203246222419770_8285291063347275594_n.jpg

најдобрата форма е постигната :cuc:

Сеуште далеку од тоа што треба до го покаже на сцена во Мадрид ;)
Да не му е човек во кожа последниве 2 недели :) Грчеви, дехидрирање....низок внес на јх, па висок организмот попара :)
Лани ја зезна работата пред натпреварот, мислам дека не треба до толку „сув“ како лани да излегува на сцена на арнолд класик, ова е само мое мислење не значи дека и правилно :D

69 kg imam kolku grama bi trebalo da dodadam,dali e stetna:unsure: kaj Mozam da ja najdam I kolku Pati na den se pie

69 kg imam kolku grama bi trebalo da dodadam,dali e stetna:unsure: kaj Mozam da ja najdam I kolku Pati na den se pie
....дискутабилно е колку грама да се пие и зависи од повеќе фактори, некои 40 грама би требало да ти завршат работа за брзо излегување од катаболизам надополнување на гликогенските резерви и брз транспотт и абсорбција на протеинот...штетна не е воопшто тоа всушност е шеќер...
ја има во зградата на неоком кај автобуска во продавница за здрава храна

zoki 5.jpg
Да не му е човек во кожа последниве 2 недели :) Грчеви, дехидрирање....низок внес на јх, па висок организмот попара :)
Лани ја зезна работата пред натпреварот, мислам дека не треба до толку „сув“ како лани да излегува на сцена на арнолд класик, ова е само мое мислење не значи дека и правилно :D
Моја грешка е што дозволив таков квалитет 3 години да се троши непотребно. Годинава такво нешто нема да се случи, од причина што сме повторно тим, како пред три години. Пред три години Зоки беше Европски Шампион.

Дечки дали има и каде може да се најде кај нас млеко од бадем (т.е Almond Milk) ?

Прегледај го приврзокот 101994
Моја грешка е што дозволив таков квалитет 3 години да се троши непотребно. Годинава такво нешто нема да се случи, од причина што сме повторно тим, како пред три години. Пред три години Зоки беше Европски Шампион.
браво одлична форма. со среќа нека е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom