M
Muranyi
Гостин
Препорака за 3 дневен сплит програм?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
гурање-влечење-нозеПрепорака за 3 дневен сплит програм?
Се размислував баш за таа,но некако ми се гледаат малку вежби.Поточно оваа .(првата програма)гурање-влечење-нозе
Се размислував баш за таа,но некако ми се гледаат малку вежби.Поточно оваа .(првата програма)
Се мислам дали малку да ја модифицирам,да уфрлам уште по некоја вежба на влечење-гурање...или пак строго да ја пратам програмава?
Здраво![]()
Одам на вежбање скоро 1 година,и слушајќи ги другите 3-4 пати досега ја имам сменато програмата е сега оваа што ја користам сакам да слушнам ваше мислење дали би требало да продолжам да ја применувам или да ја сменам ...
Скоро 3 недели одам по истава:
Понеделник-Гради и стомачни
Вторник-Рамо
Среда-Одмор (или грб)
Четврток-Грб (или одмор)
Петок-Бицепс и стомачни
Сабота-Трицепс
Недела-не работи теретанава па не одам.
Добра е ?
--- надополнето: 7 мај 2013 во 10:49 ---
Здраво![]()
Одам на вежбање скоро 1 година,и слушајќи ги другите 3-4 пати досега ја имам сменато програмата е сега оваа што ја користам сакам да слушнам ваше мислење дали би требало да продолжам да ја применувам или да ја сменам ...
Вторник-Рамо
Среда-Одмор (или грб)
Четврток-Грб (или одмор)
Петок-Бицепс и стомачни
Сабота-Трицепс
Добра е ?![]()
Гради па рамо мене лично не ми изгледа добро. Подобро во ист ден да ги вежбаш или да ги раздвоиш со 1 ден пауза, да смениш рамо и грб. Посебен ден за бицепс и посебен ден за трицепс исто не ми се допага, највероватно правиш многу сетови за истите што немаш потреба за тие мали мускулни групи. Би ти препорачал да ги вешбаш во ист ден или да ги вметнеш во тренинзите за гради да додадеш трицепс и грб да додадеш бицепс, со тоа ке ти остане уште еден ден во кој можеш да тренираш нозе и стомак.Здраво![]()
Вторник-Рамо
Среда-Одмор (или грб)
Четврток-Грб (или одмор)
Петок-Бицепс и стомачни
Сабота-Трицепс
Добра е ?![]()
Гради па рамо мене лично не ми изгледа добро. Подобро во ист ден да ги вежбаш или да ги раздвоиш со 1 ден пауза, да смениш рамо и грб. Посебен ден за бицепс и посебен ден за трицепс исто не ми се допага, највероватно правиш многу сетови за истите што немаш потреба за тие мали мускулни групи. Би ти препорачал да ги вешбаш во ист ден или да ги вметнеш во тренинзите за гради да додадеш трицепс и грб да додадеш бицепс, со тоа ке ти остане уште еден ден во кој можеш да тренираш нозе и стомак.
Гради па рамо мене лично не ми изгледа добро. Подобро во ист ден да ги вежбаш или да ги раздвоиш со 1 ден пауза, да смениш рамо и грб. Посебен ден за бицепс и посебен ден за трицепс исто не ми се допага, највероватно правиш многу сетови за истите што немаш потреба за тие мали мускулни групи. Би ти препорачал да ги вешбаш во ист ден или да ги вметнеш во тренинзите за гради да додадеш трицепс и грб да додадеш бицепс, со тоа ке ти остане уште еден ден во кој можеш да тренираш нозе и стомак.
Па кажи бе другар какоНе ми е јасно зошто сите вежбате про-бодибилдерски шеми а најверојатно никој од вас не е на хемија.
Јас лично вежбам така ради тоа што порано ми одговараше а и сега ми е добро зашто ако вежбам гради трицепс или грб бицепс не можам да ги извежбам добро и правилно заради тоа така ги делам
И сега имам малце повеќе сила па затоа прашувам која програма да ја терам
Невозможно е двете одеднаш, инаку зошто си избрал креатин кој не врзува вода?целта ми е да одам малку на маса исто време да скинам од стомакот друго ми е се ок ...