Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.napumpajse.com/shop/kreatini-i-stimulansi/crea-pure-micronized.aspx

http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=44&product_id=53

http://www.califit.mk/index.php?route=product/product&path=44&product_id=207
според тебе кој е подобар од овие (кој вреди за парите)
--- надополнето: 16 ноември 2012 во 17:19 ---

цинк, магнезиум, а утре одам по креатин монохидрат и пивски квасец.
Првиот или третиот креатин дефинитивно, двата ги имам користено супер се.
Покрај цинк и магнезиум додади омега3 и б-комплекс.

Шо е финтата со пивскиот квасец како суплемент... прв пат слушам за вакво нешто... па ако може да ме просветли некој :)

Шо е финтата со пивскиот квасец како суплемент... прв пат слушам за вакво нешто... па ако може да ме просветли некој :)
Да не се распишуваме ептен, види тука.

• Ми се допаѓа
Reactions: X3m
Богат е со Б-витамини и го потикнува апетитот.

• Ми се допаѓа
Reactions: X3m
Првиот или третиот креатин дефинитивно, двата ги имам користено супер се.
Покрај цинк и магнезиум додади омега3 и б-комплекс.
Пијам омега-3, а за наместо б-комплекс затоа ќе земам пивски квасец.

Колку пари се омега 3 ? Извинете за офтопикот.
јас ги зедов од Зегин, 20 капсули 60 денари ленти инаку има големи паковања во зависност од фирмата зависи и цената.
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 21:32 ---
Неможам да разберам и видам зашто си земал Jack3d ?!
Чисто за сила, затоа прашувам со што да го искомбинирам за да ми врзи и маса, инаку досега бев на чистење и вежбав со помала тежина ама цело тело но долго време во теретана. Го зедов за да дигам повторно големи тежини. По овие 22 дена колку што сакам да го земам сакам да продолжам со Horse Power исто пола доза (25 дена).

Чисто за сила, затоа прашувам со што да го искомбинирам за да ми врзи и маса, инаку досега бев на чистење и вежбав со помала тежина ама цело тело но долго време во теретана. Го зедов за да дигам повторно големи тежини. По овие 22 дена колку што сакам да го земам сакам да продолжам со Horse Power исто пола доза (25 дена).
Зошто зимаш по пола доза? Немаш ефективно дозирање на тој начин. Плус толеранција се развива на такви суплементи со тек на време треба да земаш и 2 дози а не пак пола.

Извинете дечки, се мислам да земам Mutant Mass gainer и Bcaa mega caps 1100 капсулите (амино) во комбинација. Па некој да ми каже дали е ок да се комбинираат овие 2 по мера како што пишува на двете, значи малку подетално околу тоа, да објасни ако има некој пробано или ако знае и за Mega Caps 1000 капсулите колку треба точно вода да се пие при употреба значи дали треба да се пие многу вода како кај креатинот или нормално 1 чаша

Благодарам

Извинете дечки, се мислам да земам Mutant Mass gainer и Bcaa mega caps 1100 капсулите (амино) во комбинација. Па некој да ми каже дали е ок да се комбинираат овие 2 по мера како што пишува на двете, значи малку подетално околу тоа, да објасни ако има некој пробано или ако знае и за Mega Caps 1000 капсулите колку треба точно вода да се пие при употреба значи дали треба да се пие многу вода како кај креатинот или нормално 1 чаша

Благодарам
Зошто би земал бцаа и гејнер? Зарем не ти е попаметно да земеш гејнер и креатин ?

Зошто би земал бцаа и гејнер? Зарем не ти е попаметно да земеш гејнер и креатин ?
Не сакам креатин заради што треба да пијам многу вода, а Гејнерот и креатинот ке ме здебелат во комбинација премногу,
него мене само ме интересираше горенаведената комбинација дали е ок, дали ке имат ефект ? дали би биле можни компликации

Не сакам креатин заради што треба да пијам многу вода, а Гејнерот и креатинот ке ме здебелат во комбинација премногу,
него мене само ме интересираше горенаведената комбинација дали е ок, дали ке имат ефект ? дали би биле можни компликации
Попрво ќе те здебели гејнер и бцаа отколку гејнер и креатин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom