Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Единствено нешто што топи масти е исхраната и калориски дефицит преку намалување на исхраната или повеќе активност и доволно јадење.
Не постои магична апче :-)

@Stef Bachatero знам за исхрана и активно вежбање, сакав да земам нешто протеини за вежби, но дека сум малце дебел, ми рекоја дека најдобро е да си земам аминокиселини.

Ако не ви се допаѓа мојот начин на размислување и пишување игнор.
Thanks.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ако не ви се допаѓа мојот начин на размислување и пишување игнор.
Thanks.
Ти не размислуваш, ти си лош преведувач на странски статии и уште полош селектор на информаците што ги наоѓаш на нет....

Кажа завидувачот.
Оди да вежбаш нозе.
Ќе се чувстуваш подоброза себеси.
10583871_308110172701727_3883478224609428788_n.jpg

Thanks a lot.

Еве уште еден пример за твоето размислување, сам си предпоставуваш нешто а потоа си ибеден дека тоа е вистина.... од каде ти е идејата дека не вежбам нозе, пошто више трет пат тоа го спомнуваш хахаха јадник си жими се
Кажа завидувачот.
Оди да вежбаш нозе.
Ќе се чувстуваш подоброза себеси.
10583871_308110172701727_3883478224609428788_n.jpg

Thanks a lot.

Искрено гајле ми е што правиш.
Од сега си игнориран поздрав.

Какво дебилно суштество е овој стеф леле не ми се верува еј...[DOUBLEPOST=1407856796][/DOUBLEPOST]
@Stef Bachatero знам за исхрана и активно вежбање, сакав да земам нешто протеини за вежби, но дека сум малце дебел, ми рекоја дека најдобро е да си земам аминокиселини.

Единствено нешто што може да ти помогне во склоп на добра исхрана и добар тренинг и одмор, за слабеење е топач на масти,како л-карнитин и други слични препарати.

Аминокиселините НЕ се за слабеење.

Да ве прашам нешто, кога вежбате по колку серии праите за една вежба? 3 или 4? Како е подобро?

Да ве прашам нешто, кога вежбате по колку серии праите за една вежба? 3 или 4? Како е подобро?

4 серии по 12-12-10-10 повторувања.Барем јас така ги правам.
Сега ако не можеш истите повторувања пробај со 12-10-10-8

@JETKUNDO фала на информација, дали се тие штетни?
А приметив дека незнае да се понаша затоа не ни вратив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom