statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
Мед е пак шеќер. Поентата е да не го спајкува инсулинот толку рано по сабајле.Мед? Налет тоа хемиите од типот на „вештачки засладувач“.
Башка мед ако не е домашен од познат човек боље не го купувај.
И не трипајте со тоа термините “хемии“ без осет ги фрлате на сегде.
До вчера се давевте у кока кола сеа, јадевте храни со презерванси, пиевте хлорирана вода и користевте “хемии“ за да миете заби, тело, коса, и со хемии се лекувавте.
Сеа наеднаш аспартам е проблемот во светот само зашто ја има наставката “вештачки“.
На дејт коа идеш немој да си измила заби со паста или да си лапнала ервејс зашо и 2те се хемии, од кое второто има “вештачки засладувач“