Боби Мојсоски

• Креатор на темата Креатор на темата MegaDamage
  • Време на започнување Време на започнување
Ви благодариме на коментарите, инаку овој акаунт беше од Боби до пред неколку месеци, сега моментално го користи негов пријател едноставно за промоција :)

Тоа е спротивно на правилата на форумот. Повеќе луѓе на еден ист акаунт. нц, не чини.

Абе остајте го Боби, за в газ ебање е... туку плавушава никој не ја коментират? Мх мх :)

Ако ти си плавушата на спотот јас изразувам искрена желба за да те запознаам во живо. :smir:

Прво, не се повеќе луѓе на акаунт,него Боби долго време не го користеше овој акаунт а јас пробав да направам друг, но не ми стигнуваше на е-маил за потврда. Така да ми го даде овој акаунт и не припаѓа повеќе на Боби, зато ги избришав податоците од него за да не дојде до забуна ;)

Во тој случај, смени си го и корисничкото име. Сега ја имаш таа опција. И колку толку, почни да го градиш својот идентитет на форумов.

Ако ти си плавушата на спотот јас изразувам искрена желба за да те запознаам во живо. :smir:
И за тебе истото важит Тончи :) Чудно ти е женско да фрлит некој пофален збор за друго женско, па си рече се саморекламирам? :)

Ех, не ми е чудно. Баш пред некој ден бев со неколку жени на кафе и сите имаат пофални зборови една за друга.

Инаку плавушата е една од посветлите точки во спотов.

Песнава како за прва, не е лоша. Да видиме што ќе направи Боби во иднина.

1:12 - ретардиранана кукла од куба :)

Плавушата е свршувачка, него Боби под хитно да се шиша..само не кај Жаре берберот .. иначе добро пее детево

Еве нешто ново што го начекав деновиве, мислам дека ќе ви се допадне. Мене навистина ме наежи!

Детево стварно супер пее, али без навреда или нешто, само мора да му го сменат некако изгледот или стилот да биде поубав зш ипак станува јавна фаца :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom